Pelletkachel kopen Limburg

Vergelijk installateurs pelletketels Limburg

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Een pelletkachel in Limburg kopen stelt jou in staat om jouw huis op een milieuvriendelijke manier te verwarmen. Je verbruikt geen duur en vervuilend gas, maar speciale pellets van hout. Dit zijn cilindervormige korrels geproduceerd uit afval. Je vindt meerdere modellen en installaties, die allemaal unieke eigenschappen hebben. Aan de hand van onze website doorzoek jij accurate toelichtingen die van pas komen bij het vergelijkingsproces van deze modellen. We onderscheiden 3 installaties:

kachel installateur

  1. Pelletkachel: voor lokale verwarming, meestal geplaatst in de woonkamer
  2. Pelletkachel-cv: kan meerdere ruimtes verwarmen. Wordt aangesloten op het CV-systeem.
  3. Biomassaketel: 30% goedkoper dan gas, stuurt verwarming aan en voorziet in de tapwater behoefte. Het is hetzelfde als een pelletketel.

Wat is voor jou een geschikte kachel? Dat ligt aan verschillende onderdelen. We spreken over: jouw soort huis, wat het doel is, en het budget. Kies hieronder een van de onderwerpen.


Een pelletkachel laten installeren in de huiskamer (Update juni 2024)

Geïnteresseerd in een sfeervolle oplossing voor duurzaam verwarmen? In zo’n geval is een pelletkachel kopen en laten installeren in Limburg iets om te overwegen. Dat kan zijn de Vertigo 6.5 van het merk Fontana SRLOok de kachels van Nordic Fire zijn in trek. Uiteraard is dat een duurzame en groene keuze om de woonkamer (tijdelijk) sfeervol op te warmen. Makkelijk in gebruik en onderhoud, het is relatief goedkoop, en u heeft recht op subsidies tot wel €1100

  • Innovatieve verwarmingsoplossing, voor betaalbare prijzen
  • Bewust bezig met duurzame energie
  • Zeer gemakkelijke installatie
  • “Sfeervol” verwarmen met zicht op de vlammen
  • Minder last van geur of fijnstof

Pelletkachel in jouw gemeente in Limburg:
Beek, Beesel, Bergen Limburg, Brunssum, Echt-Susteren, Eijsden-Margraten, Gennep, Gulpen-Wittem, Heerlen, Horst aan de Maas, Kerkrade, Landgraaf, Leudal, Maasgouw, Maastricht, Meerssen, Mook en Middelaar, Nederweert, Nuth, Onderbanken, Peel en Maas, Roerdalen, Roermond, Schinnen, Simpelveld, Sittard-Geleen, Stein, Vaals, Valkenburg aan de Geul, Venlo, Venray, Voerendaal, Weert


Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?