Stijlvolle pelletkachels van Opera

De lijn met artistieke pelletkachels heeft in Nederland al vele ogen op zich laten werpen. De kracht van een robuust maar strak design en het zeer lage geluidsniveau zijn een van de vele eigenschappen waardoor de Opera pelletkachel steeds vaker in Nederlandse woningen wordt geplaatst. Het gespreide dealernetwerk van Opera pelletkachel zorgt ervoor dat u niet ver hoeft te rijden om de toestellen te bekijken.

Techniek van Opera pelletkachels
De techniek is sterk te noemen. De Opera pelletkachels zijn voorzien van solide motoren met stille lagers en noviteiten op het gebied van geluid. Door deze solide motoren zijn de Opera pelletkachels één van de meest stille pelletkachels in deze branche. Door het brede assortiment met tal van verschillende vermogens, voorzien de pelletkachels van Opera iedere ruimte van warmte. De pelletkachels zijn tevens voorzien van een zogenoemde luchtmeting. Deze luchtmeting zorgt voor een zorgeloos vuur. Een zorgeloos vuur wordt gerealiseerd doordat de pelletkachel in de vorm de luchtmeting aanvoelt hoeveel lucht de verbranding nodig heeft.

Het binnenwerk van de pelletkachels bestaat uit dikwandig staal en is beschermd met vermiculite panelen. Vermiculite zorgt voor een hogere opbrengst van warmte en geeft ook een frisse kijk in de pelletkachel. Deze opbouw van het binnenwerk levert een grote bijdrage aan de hoge efficiëntie van de Opera pelletkachels. Veren aan de binnenkant van de Opera pelletkachel zorgen ervoor dat uw stalen, glazen of ceramische bekleding niet kan barsten bij een stoot of tik.

De aansluiting voor de trekmeting van de pelletkachel zit aan de achterkant. Zodoende kan de monteur de pelletkachel snel aansluiten en de trek voor uw kanaal meten. Als deze onvoldoende is kan de monteur eenvoudig een aantal instellingen wijzigen zodat de pelletkachel in elke situatie optimaal brandt. Onderhoud is bij deze pelletkachels ook zeer eenvoudig aangezien u zeer snel het binnenwerk kunt uitnemen. Bekijk installateurs in Zwolle, Haarlemmermeer, Den Bosch, Zaanstad en Leeuwarden

Het Opera Design
Design en artistieke lijnen zijn bij Opera niet weg te denken. Met bekledingen in staal, keramiek of glas zijn er tal van keuzes om uw pelletkachel te personaliseren. Deze bekledingen zijn tevens verkrijgbaar in allerlei kleuren. Alle producten zijn 100% Italiaans. Van het concept tot de uitvoering ervan, van de projectfase tot de ontwikkeling van nieuwe oplossingen, het volledige productieproces vindt plaats in Italië. Zodat alle klanten altijd kunnen rekenen op materiaal van topkwaliteit, geavanceerde technologie, exclusief design en de grootste aandacht voor details. En om de topkwaliteit te garanderen waarin Italiaanse producten zich sinds jaar en dag op de internationale m