Pelletkachel kopen Utrecht

Vergelijk installateurs pelletketels Utrecht

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Een pelletkachel in Utrecht kopen stelt je in de gelegenheid om de woning zuinig of zelfs gasvrij te verwarmen. Je stookt geen gas, maar pelletkorrels. Dit zijn geperste houtkorrels gemaakt van restafval. We hebben te maken met verschillende soorten kachels, met elk hun voordelen en nadelen. Met behulp van de pelletkachel-vergelijker lees jij actuele gegevens die een bijdrage leveren aan het aankopen van een installatie. Feitelijk zijn er 3 soorten installaties:

kachel installateur

  1. Pelletkachel: verwarmt één ruimte, wordt vaak in de woonkamer geplaatst.
  2. Pelletkachel-cv: verwarmt meerdere ruimtes. Aangesloten op je bestaande centrale verwarming installatie.
  3. Biomassaketel: verwarmt het hele huis en zorgt tevens voor warm tapwater. Misschien beter bekend als pelletketel.

Wat is de beste kachel in jouw situatie? Dat ligt aan velerlei zaken. Denk aan: type huis, hoe je de kachel gaat gebruiken, en wat je maximaal wilt uitgeven. Maak een keuze uit de inhoudsopgave.


Een pelletkachel laten installeren in de huiskamer (Update mei 2024)

Vraag naar een sfeervolle oplossing voor duurzaam verwarmen? Dan is een pelletkachel kopen en laten installeren in Utrecht zeker een goede optie. Denk aan de Doroty van het merk ExtraflameOok de kachels van Nordic Fire zijn populair. Het betreft een goede en zuinige optie om rendabel warmte en sfeer te creëren in de woonkamer. Het systeem is eenvoudig te bedienen, het bespaart geld, en de subsidies lopen op tot wel €750

  • Aangename warmte, altijd met een interessant kostenplaatje
  • Uitsluitend goedgekeurde pellets gebruiken
  • Een zeer hoog rendement
  • “Sfeervol” verwarmen met zicht op de vlammen
  • Minder last van geur of fijnstof

Pelletkachel in jouw gemeente in Utrecht:
Amersfoort, Baarn, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, De Ronde Venen, Eemnes, Houten, IJsselstein, Leusden, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Renswoude, Rhenen, Soest, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist.


Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?