Pelletkachel kopen Drenthe

Vergelijk installateurs pelletketels Drenthe

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Een pelletkachel in Drenthe kopen faciliteert de mogelijkheid om de woning duurzaam te verwarmen. Je stookt geen gas, maar pelletkorrels. Dit zijn feitelijk houtkorrels van geperst, zuiver hout. We onderscheiden velerlei modellen kachels, die allemaal unieke eigenschappen hebben. Door gebruik te maken van deze website lees je actuele toelichtingen die ondersteuning bieden bij het vergelijkingsproces van deze modellen. Eigenlijk zijn er drie type kachels:

kachel installateur

  1. Pelletkachel: designs verwarming, idealiter gemonteerd in de woonkamer.
  2. Pelletkachel-cv: verwarmt een groot deel van het huis. Direct aangesloten op centrale verwarming.
  3. Biomassaketel: geen aardgas meer, zorgt voor verwarming en zorgt voor warm tapwater in keuken en badkamer. Let op: soms wordt het een pelletketel genoemd.

Wat is voor jou een geschikte kachel? Dit heeft te maken met diverse randvoorwaarden. Denk aan: huis-specificaties, wat het doel is, en wat je maximaal wilt uitgeven. Klik hieronder door voor meer informatie.


Thuis een pelletkachel laten installeren (Update mei 2024)

Behoefte aan een duurzame en sfeervolle verwarmingsbron? In zo’n scenario is een pelletkachel kopen en laten installeren in Drenthe wellicht iets voor jou. Denk dan bijvoorbeeld aan de REDONDA12C van het merk KalorOok de kachels van Nordic Fire zijn populair. Het betreft een toegankelijke en ‘groene’ optie om rendabel warmte en sfeer te creëren in de huiskamer. Gemakkelijk te plaatsen, schoner dan de houtkachel, en u heeft recht op een mooie subsidie tot wel €1350

  • Aangename warmte voor aantrekkelijke prijzen
  • Pellets zijn 100% geproduceerd van afvalhout
  • Veilige en regelbare warmte
  • geen kans op een koolmonoxide vergiftiging
  • Realiseren een schone verbranding

Pelletkachel in jouw woonplaats?
Aa en Hunze, Assen, Bedum, Borger-Odoorn, Coevorden, De Wolden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Midden-Drenthe, Noordenveld, Ooststellingwerf, Tynaarlo, Westerveld.