Pelletkachel kopen America

Vergelijk installateurs pelletketels America

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Een pelletkachel in America kopen faciliteert de mogelijkheid om jouw woning zuinig of zelfs gasvrij te verwarmen. Je verwarmt jouw huis niet met gas maar met speciale pellets van hout. Dit zijn kleine staafjes uit geperst houtafval. Tegenwoordig kun je kiezen uit verscheidene installaties, dus zoek de voordelen & nadelen goed uit. Geholpen door pelletkachelrevolutie.nl bekijk jij samengestelde aanbevelingen die een bijdrage leveren aan het maken van een goede keuze. We maken onderscheid tussen drie type kachels:

  kachel installateur 5966

 1. Pelletkachel: voor extra sfeer, meestal in de woonkamer gemonteerd.
 2. Pelletkachel-cv: biedt genoeg vermogen voor het hele huis. Gesloten systeem met centrale verwarming.
 3. Biomassaketel: 30% goedkoper dan gas, stuurt verwarming aan en zorgt voor warm tapwater in keuken en badkamer. Het is hetzelfde als een pelletketel.
Welke kachel past bij jouw woning? Dat berekent men a.d.h.v. verschillende randvoorwaarden. Belangrijk zijn: type huis, wat je precies wilt verwarmen, en wat het mag kosten. Spring direct door naar het thema waar je meer over wilt lezen.
ProvincieLimburg
GemeenteHorst aan de Maas
Postcode5966
Netnummer0478 (+31478)
Gasverbruik M31620 M3
Stroomverbruik kWh3580 kWh
Gemiddelde energierekening€186,00

Een pelletkachel in de woonkamer laten installeren (Update juli 2024)

Vraag naar een duurzame en sfeervolle verwarmingsbron? Dan is de keuze voor een pelletkachel kopen en laten installeren in America zeker een goede optie. Neem bijvoorbeeld de MCZ CLUB HYDRO 22 van het merk MCZOok de kachels van Nordic Fire zijn in trek. Uiteraard is dat een zuinige en duurzame manier om het aangenaam warm te maken in de woonkamer. Het is gemakkelijk te bedienen, het is relatief goedkoop, en de subsidies zijn aantrekkelijk, tot wel €1450
 • Warmte en comfort tegen een scherpe prijs
 • 100% milieuvriendelijke en ecologisch verantwoord
 • Eenvoudig te programmeren
 • Automatische pellet invoer waardoor lang gestookt kan worden
 • Schonere lucht binnen en buitenshuis
Pelletkachel met CV combineren
Een Pelletkachel CV wordt aangesloten op de centrale verwarming. De kachel in de woonkamer gebruikt de warmte ook voor het aansturen van de centrale verwarming. Je HR-ketel zal op deze manier efficiënt werken, wat een flinke gasbesparing kan realiseren. Een gemiddelde woning in de gemeente Horst aan de Maasgebruikt 3580 kWh stroom en nog eens 3580 m3 gas wat leidt tot een gemiddelde energierekening van €186,00 in juli 2024. Door te investeren in een pelletkachel cv moederhaard kan bezuinigd worden op de energiekosten. Direct prijzen pelletkachel America vergelijken (juli 2024).

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Hoe werkt een pelletkachel?

De pelletkachel werkt op pellets. Dit zijn cilindervormige staafjes, geproduceerd van samengeperste houtvezels. Het elektrische ontstekingsmechanisme maakt dat pellets worden verbrand. Externe luchttoevoer zorgt voor zuurstof bij de vlam. Er wordt warmte gevormd die vanzelfsprekend de huiskamer ingeblazen wordt.

Wat is een CV-pelletkachel?

De meest gangbare pelletkachel is effectief voor 1 ruimte. De CV-pelletkachel kan met gebruiken voor de hele woning. De verwarming loopt via buizen waardoor warme lucht wordt geblazen. Sommige systemen worden rechtstreeks aangesloten op de CV-installatie (vloerverwarming/radiatoren).

Een biomassaketel als vervanger voor de CV-ketel?

Een biomassaketel is een ‘groen’ alternatief voor een CV-ketel. Zo’n installatie werkt op basis van biomassa, en geen aardgas. Dit zijn vaak houtblokken of ander organisch materiaal. Met een pelletketel haal je verwarming in huis, het is dus geen kachel voor in de kamer. De warmte die de ketel aanmaakt wordt weer overgebracht op het leidingwater van jouw CV-installatie.

Met welke terugverdientijd voor mijn pelletkachel moet ik rekening houden?

De huidige pelletkachel terugverdientijd loopt zeer uiteen. Dit wordt berekend aan de hand van het verbruik, de prijzen en het type ketel. De gemiddelde terugverdientijd tussen de 2 en 9 jaar. Na deze periode kunt u fors besparen op de stookkosten en resteren alleen nog de prijzen van pellets en maandelijkse afschrijving.

Zijn showrooms geschikt om kachels te kopen?

Aanzienlijk veel bewoners kiezen voor een doelmatige inbouw pelletkachel met een hippe uitstraling. U kunt een afspraak maken bij kachel showrooms in America waar installateurs u alle verschillende systemen kunnen tonen. Zo kan u de kachels zien, en bovendien een bestelling doornemen of een showroommodel in de aanbieding kopen. De actuele prijzen van juli 2024 kunnen sterk fluctueren. De tarieven van verschillende monteurs vergelijken is vanzelfsprekend wel zo handig.

Wat kosten pellets, en hoe werken ze?

Pellets zijn cilindervormige houtkorrels die bestaan uit samengeperste stukjes schoon hout. Houtpellets noemen we ook pelletkorrels. Het moet nog onderzocht worden of deze manier wel milieuvriendelijk is. Het onderhoud en kosten van een pelletkachel komen tot stand door het merk/type en het stook niveau, oftewel het aantal verbrande pellets.


Biomassaketel laten plaatsen in America

Een effectieve en handige mogelijkheid is de biomassaketel, we noemen dit ook wel een pelletketel. De pellet cv-ketel werkt op organische materialen zoals hout, mest, of tuinafval. Dit model kan benut worden voor de CV installatie en tapwater voor douche en keuken. Met de biomassaketel kan de CV-ketel dus de deur uit. Het is een bewuste en aantrekkelijke installatie: minder vuile uitstoot, en het huis kan van het gas af.
 • Geld besparend, organische materialen zoals hout, mest, of tuinafval zijn goedkoper dan gas
 • Een duurzame keuze
 • Geen afhankelijkheid van gasprijzen
 • Interessante subsidieregeling, tot wel €550 per installatie.

pelletkachel installateurs in america


Pelletkachel installateurs met elkaar vergelijken

 1. Prive-details invoeren

  Zo weten we naar wie de productinfo en tevens de offerte verzonden moet worden. De meeste monteurs zijn beperkt tot een bepaalde regio.

 2. Beschrijf uw huis

  Wat volgt zijn wat vragen aangaande jouw woning. U kunt denken aan het soort huis, leeftijd woning / mate van isolatie, of er ook zonnepanelen aanwezig zijn, en het aantal bewoners. Vul alles zo goed mogelijk in, dan is de offerte een stuk waardevoller. Gebaseerd op de verstrekte info maakt de installateur een grove inschatting van welk vermogen nodig is.

 3. Specificeer uw wensen

  Een pelletkachel voor comfort in de kamer of liever een product dat voorziet in de volledige warmtevraag? En hoeveel heb je precies te besteden? Ook aspecten als de kleur en de afmetingen doen er toe.

 4. Vergelijk offertes

  Vergelijk offertes van verschillende monteurs en ga in zee met een uitstekende installateur in America. Vraag naar verhalen van andere klanten en of het bedrijf is aangesloten bij een brancheorganisatie (EN+ a1).

 5. De pelletkachel laten monteren

  Het installatiebedrijf gaat de pelletkachel of ketel thuis monteren. Check naderhand of de rookafvoer in orde is. Bestel tevens een buffervat dat voldoet aan uw wensen. Na plaatsing moet het systeem getest worden. Loopt je tegen problemen aan? Meld dit dan altijd direct bij het pelletkachel installatiebedrijf in America


Offerte aanvragen

Gelijk weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Is er ook pelletkachel subsidie in America?

Tegenwoordig zijn er allerlei tegemoetkomingen en subsidies, zoals de ISDE. Er is keuze uit meer dan 1.900 pelletkachel / pelletketel modellen die gedekt worden door de regeling. De vergoeding binnen de investeringssubsidie duurzame energie is afhankelijk van het vermogen (KW) van de installatie. Dit alles maakt het investeren in een pelletkachel natuurlijk zeer belangrijk. Het totaalbedrag dat je terug kunt krijgen wisselt tussen €650 en €1450. Hierbij een aantal voorbeelden:

 • MARLIN 1000 (L’Artistico), vermogen 31,5 [KW], €1575 subsidie.
 • P963 C-M-D THERMO (Gruppo Piazzetta), vermogen 15,6 [KW], €1400 subsidie.
 • T23 (Ferroli), vermogen 23 [KW], €1400 subsidie.

Wat zijn duurzame alternatieven?

Er bestaan allerlei alternatieven voor de huizenbezitter die het huis energiezuinig wil maken voor de centrale verwarming in America. Welke maatregelen moet ik treffen als ik mijn woning volledig wil verduurzamen? In de paragraaf hierna geven we alvast een voorzetje voor postcodegebied 5966.
 1. Isolatie: De basis van elke woning is isolatie. Bestaande bouw (van 2005 en ouder) zijn daarbij gebaat.
 2. Zonnepanelen: Je eigen stroomopwekking is fantastisch. Uiteraard voor de eigen energievraag, en voordelige stroomtarieven (terugleveren / salderen).
 3. Warmtepomp: Een CV-ketel alternatief, net als de pelletkachel centrale verwarming. Dit systeem maakt slim gebruik van energie uit de omgeving.
 4. Zonneboiler: een milieuvriendelijke installatie die energie van de zon opvangt en warm tapwater kan opslaan.

Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!