Pelletkachel kopen Itc

Vergelijk installateurs pelletketels Itc

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Investeren in een milieuvriendelijke pelletkachel van het merk Itc? Aan de hand van pelletkachelrevolutie.nl tref je nuttige informatie over de systemen van Itc. Een ecologisch verantwoorde keuze, focus op CO-2 beperking, en fors besparen op de energiekosten door een landelijke investeringssubsidie. Een model dat veel geplaatst wordt is de Classica Plus met een (kw) capaciteit van 8 en een maximale subsidie van €500,00.

  • De pelletkachel van Itc een een investering voor de toekomst.
  • Een verwarmingssysteem op een efficiënte manier.
  • Vermindering van CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Voordelige terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategoriePelletkachel
MerkItc
Populair modelClassica Plus
Vermogen8 KW
Subsidie €500,00
Energiebesparing44,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Itc pelletkachel kopen?

Gemakkelijk en snel zo’n pelletkachel van Itc kopen? Deze producent verkoopt een veelzijdig aanbod voor verschilende gebruikerstypes. Achterhaal bij de leverancier welk type toepasbaar is op uw voorkeuren. Dat kan zijn de Classica Plus met een kracht (KW) van 8. Toch, misschien bent u op zoek naar meer opties? Bezoek eens een showroom, om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Beschrijf uw woning.
  3. Wat is precies uw doel (biomassaketel)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Ga in zee met een erkende Itc installateur.
  6. De pelletkachel wordt gemonteerd, en kan ook subsidies regelen.

Heb ik recht op subsidie bij deze pelletketel?

Ben je benieuwd naar het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze pelletkachel in juni 2024? De fabrikant Itc heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type Classica Plus met een subsidie van €500,00 laten plaatsen. Hiervoor gelden wel een aantal regels. Op de website van het RVO (rvo.nl) tref je alle benodigde informatie. Een lokale pelletkachel installateur kent de regels vaak ook. Bijvoorbeeld in de regio Noord-Holland, Hoogeveen en Eijsden-Margraten.

Zijn deze Itc pelletketels goedgekeurd?

Deze pelletkachels en biomassaketels hebben een goede reputatie. Het is niet voor niets dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Hierop staan enkel gecontroleerde fabrikanten. Handig, vergelijk deze Itc pelletkachel in juni 2024 met andere type warmtebronnen. Het is namelijk geen kleine uitgave. Merken in hetzelfde segment zijn Italiana Camini, Elledi en Senko


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!