Pelletkachel kopen Iwona

Vergelijk installateurs pelletketels Iwona

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame pelletkachel van Iwona? Middels deze pagina check je handige informatie over het assortiment van Iwona. Een ecologisch verantwoorde keuze, relatief lage CO-2 uitstoot, en een structureel lagere energierekening dankzij de landelijke investeringssubsidie. Een type dat populair is, is de Felix Air met een capaciteit (KW) van 10,2 en een subsidie van €510,00.

  • De pelletkachel van Iwona is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Uw woning verwarmen op een goedkope en duurzame wijze.
  • Vermindering van CO-2 uitstoot in december 2023.
  • Verleidelijke terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategoriePelletkachel
MerkIwona
Populair modelFelix Air
Vermogen10,2 KW
Subsidie €510,00
Energiebesparing44,5%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Iwona pelletkachel kopen?

Meteen zo’n pelletkachel van Iwona kopen? Deze aanbieder levert meerdere type producten voor verschilende gebruikerstypes. Analyseer de verschillen en check welke installatie geschikt is voor uw wensen. Mogelijk is dat de Felix Air met een vermogen (KW) van 10,2. Echter, misschien vraagt u meer kracht. Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (biomassaketel)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Ga voor een erkende Iwona installateur.
  6. De pelletkachel wordt geleverd en geplaatst, doe meteen de subsidieaanvraag.

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze pelletketel?

Benieuwd naar de mogelijke subsidies voor een pelletkachel in december 2023? De aanbieder Iwona verkoopt een aantal modellen met subsidie. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type Felix Air met een aantrekkelijke subsidie van €510,00 laten plaatsen. Daarvoor stelt het RVO wel verschillende richtlijnen. Via RVO.nl lees je hier meer over. Een lokale pelletkachel installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Overijssel, Meppel en Gennep.

Zijn deze Iwona pelletketels gekeurd?

Deze pelletkachels en biomassaketels zijn erg populair. Het is niet voor niets dat de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. Hierin staan enkel betrouwbare fabrikanten. Tip: Vergelijk de Iwona pelletkachel in december 2023 met andere leveranciers. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Populaire merken zijn Itc, Esperia Technology en Sergio Leoni


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!