Pelletkachel kopen Invicta

Vergelijk installateurs pelletketels Invicta

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Investeren in een duurzame pelletkachel van de fabrikant Invicta? Via onze vergelijker bekijk je nuttige informatie over de installaties van Invicta. Een ecologisch verantwoorde keuze, innovatieve CO-2 vermindering, en ook nog eens een lagere energienota dankzij de royale subsidieregeling. Een type dat populair is, is de Arenga LP6 met een KW van 6 en een subsidie van €500,00.

  • De pelletkachel van Invicta is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Uw huis verwarmen op een effectieve manier!
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in juni 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategoriePelletkachel
MerkInvicta
Populair typeArenga LP6
Vermogen6 KW
Subsidie €500,00
Energiebesparing43,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Invicta pelletkachel kopen?

Vandaag nog een pelletkachel van Invicta kopen? De fabrikant heeft een breed scala aan oplossingen voor verschilende gebruikerstypes. Vergelijk de modellen om te bekijken welke oplossing handig is voor uw situatie. Populair is de Arenga LP6 met een kracht van 6. Let op: mogelijkerwijs bent u op zoek naar meer functies? Bezoek eens een showroom, om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Omschrijf uw woning.
  3. Wat wilt u precies bereiken (biomassaketel)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Kies een geschikte Invicta installateur.
  6. De pelletkachel wordt geplaatst, het besparen kan beginnen!

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn pelletketel?

Wil je meer weten over de subsidie juni 2024 voor pelletkachels als deze? Het merk Invicta heeft diverse opties. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem Arenga LP6 met een subsidie van €500,00 laten installeren. Hiervoor stelt het RVO wel een paar richtlijnen. Via RVO.nl bekijk je alle praktische info. Een goede pelletkachel installateur weet precies hoe het zit. Vind een erkende installateur in Limburg, De Wolden en Brunssum.

Zijn de Invicta pelletketels wel goed?

Deze pelletkachels en biomassaketels zijn erg populair. Mede daardoor is het zo dat ze schitteren op de lijst van het RVO. Hierin staan unieke en doorgelichte merken. Vergelijk ook altijd een Invicta pelletkachel in juni 2024 met andere opties als een warmtepomp of zonneboiler. Het betreft namelijk een forse investering. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Interdomo, Edilkamin en Schenger


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!