Pelletkachel kopen Tsp

Vergelijk installateurs pelletketels Tsp

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Interesse in een duurzame pelletkachel van het merk Tsp? Geholpen door onze vergelijker ontdek je bruikbare info over de kachels van Tsp. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, focus op CO-2 beperking, en besparen op de energierekening door een aantrekkelijke subsidieregeling. Een type dat populair is, is de BABY FIVE ARIEL met een (kw) vermogen van 5,6 en een tegemoetkoming van liefst €500,00.

  • De pelletkachel van Tsp is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Het huis verwarmen op een goedkope en duurzame wijze.
  • innovatieve CO-2 vermindering in juli 2024.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategoriePelletkachel
MerkTsp
Populair typeBABY FIVE ARIEL
Vermogen5,6 KW
Subsidie €500,00
Energiebesparing43,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Tsp pelletkachel kopen?

Direct een pelletkachel van Tsp kopen? Dit merk staat bekend om een zeer divers assortiment in verschillende prijsklassen. Informeer bij uw installateur welke oplossing relevant is voor uw voorkeuren. Wellicht is dit de BABY FIVE ARIEL met een KW van 5,6. Echter, mogelijkerwijs vraagt u meer power. Bezoek eens een showroom, om verschillende modellen te bekijken.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (biomassaketel)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Ga naar een specialistische Tsp installateur.
  6. De pelletkachel wordt geplaatst, en u begint met besparen.

Heb ik recht op subsidie bij deze pelletketel?

Meer weten over de hoogte van de subsidie voor deze pelletkachel in juli 2024? De fabrikant Tsp verkoopt een aantal modellen met subsidie. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type BABY FIVE ARIEL met een royale subsidie van €500,00 laten plaatsen. In het kader daarvan heb je te maken met diverse voorwaarden. Op de website www.rvo.nl tref je alle benodigde informatie. Jouw eigen pelletkachel installateur is hierin ook gespecialiseerd. Vraag direct meer info op bij een installateur in Deventer, Overbetuwe en Oosterhout.

Zijn deze Tsp pelletketels gekeurd?

Deze pelletkachels en biomassaketels zijn geliefd onder installateurs. Het is niet voor niets dat de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. Hieronder vallen exclusief competente leveranciers. Tip: Vergelijk de Tsp pelletkachel in juli 2024 met concurrerende merken. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Kijk daarom ook eens naar producten van Tmc, Ravelli en Haas & Sohn


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!