Pelletkachel kopen Ravelli

Vergelijk installateurs pelletketels Ravelli

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame pelletkachel van de aanbieder Ravelli? Middels onze website achterhaal je uitgebreide data over het productaanbod van Ravelli. Een duurzame manier van verwarmen, minder CO-2 uitstoot, en ook nog eens een lagere energienota vanwege de toepasbare subsidies en tegemoetkomingen. Een model dat veel geplaatst wordt is de Model 900 met een (kw) capaciteit van 10 en een maximale subsidie van €500,00.

  • De pelletkachel van Ravelli een een investering voor de toekomst.
  • Een lekker warm huis op een duurzame manier!
  • innovatieve CO-2 vermindering in december 2023.
  • Een snelle terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategoriePelletkachel
MerkRavelli
Populair modelModel 900
Vermogen10 KW
Subsidie €500,00
Gemiddelde besparing30,5%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Ravelli pelletkachel kopen?

Direct een pelletkachel van Ravelli kopen? Deze aanbieder werkt met meerdere type producten voor verschillende type woningen. Vraag bij uw monteur welke oplossing geschikt is voor uw type huis. Mogelijk is dat de Model 900 met een KW van 10. Desondanks, wellicht vraagt u meer vermogen. Ga gerust langs een showroom, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Wat wilt u precies bereiken (biomassaketel)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Ga in zee met een erkende Ravelli installateur.
  6. De pelletkachel wordt netjes aangesloten, en u begint met besparen.

Zit er subsidie op deze pelletketel?

Benieuwd naar de opties voor subsidies voor pelletkachels in december 2023? De aanbieder Ravelli biedt interessante modellen. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product Model 900 met een mooie subsidie van €500,00 laten monteren. In het kader daarvan stelt het RVO wel verschillende bepalingen. Op de website van het RVO bekijk je alle praktische info. Een goede pelletkachel installateur kan je hierover ook adviseren. Zoek meteen een goede installateur in Hoorn, Druten en Drimmelen.

Zijn deze Ravelli pelletketels wel goed?

Deze pelletkachels en biomassaketels krijgen goede recensies. Juist daardoor zijn ze schitteren op de lijst van het RVO. Daarbij horen enkel betrouwbare merken. Niet vergeten, vergelijk de Ravelli pelletkachel in december 2023 met andere merken. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Andere merken zijn o.a. Qlima, Malavolta en Densan


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!