Pelletkachel kopen Tmc

Vergelijk installateurs pelletketels Tmc

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Meer weten over een duurzame pelletkachel van Tmc? Aan de hand van deze pagina tref je praktische details over het merk Tmc. Verwarmen op een verantwoorde manier, beperkte CO-2 uitstoot, en een energierekening die omlaag kan vanwege de royale subsidieregeling. Een model dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de PP 510 A met een (kw) vermogen van 10,5 en een subsidie van €525,00.

  • De pelletkachel van Tmc is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Een verwarmingssysteem op een goedkope en duurzame wijze.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in december 2023.
  • Een snelle terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategoriePelletkachel
MerkTmc
Populair typePP 510 A
Vermogen10,5 KW
Subsidie €525,00
Energiebesparing42,5%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Tmc pelletkachel kopen?

Wil jij een pelletkachel van Tmc kopen? Deze fabrikant levert een zeer divers assortiment voor elk budget. Analyseer de verschillen en check welke oplossing past bij uw woning. Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de PP 510 A met een vermogen (KW) van 10,5. Doch, mogelijk wenst u meer functies? Maak een afspraak bij een showroom, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Omschrijf uw woning.
  3. Wat wilt u precies bereiken (biomassaketel)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Kies een geschikte Tmc installateur.
  6. De pelletkachel wordt gemonteerd, regel meteen de subsidie!

Zit er subsidie op deze pelletketel?

Ook geïnteresseerd in de subsidiemogelijkheden voor een pelletkachel in december 2023? De aanbieder Tmc heeft een uitgebreid aanbod. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product PP 510 A met een vorstelijke subsidie van €525,00 bestellen. Wil je dit aanvragen? Dan stelt het RVO wel meerdere voorwaarden. Op www.rvo.nl kan je er alles over lezen. Een lokale pelletkachel installateur kan je hier meer over vertellen. Zoek meteen een goede installateur in Dalfsen, Oude IJsselstreek en Oisterwijk.

Zijn deze Tmc pelletketels goed?

Deze pelletkachels en biomassaketels staan goed bekend. Juist daardoor zijn ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Daarbinnen vallen alleen gekwalificeerde fabrikanten. Niet vergeten, vergelijk de Tmc pelletkachel in december 2023 met andere leveranciers. Het gaat immers om serieuze bedragen. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Tim Sistem, Qlima en Güde


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!