Pelletkachel kopen Haas & Sohn

Vergelijk installateurs pelletketels Haas & Sohn

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame pelletkachel van het merk Haas & Sohn? Dankzij onze vergelijker check je uitgebreide data over de kachels van Haas & Sohn. Een duurzame manier van verwarmen, focus op CO-2 beperking, en een structureel lagere energierekening dankzij de interessante ISDE regeling. Een model dat veel geplaatst wordt is de HSP 6 PALLAZZA -III 534.08 met een (kw) kracht van 8,5 en een subsidiebedrag dat oploopt tot €500,00.

  • De pelletkachel van Haas & Sohn is een investering met respect voor het milieu.
  • Een verwarmde woning op een doeltreffende manier.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in december 2023.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategoriePelletkachel
MerkHaas & Sohn
Populair typeHSP 6 PALLAZZA -III 534.08
Vermogen8,5 KW
Subsidie €500,00
Energiebesparing39,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Haas & Sohn pelletkachel kopen?

Enthousiast, en wil je een pelletkachel van Haas & Sohn kopen? Deze leverancier hanteert een veelzijdig aanbod voor nieuwe en oude woningen. Probeer uit te vinden welk product rijmt met uw woning. Populair is de HSP 6 PALLAZZA -III 534.08 met een vermogen van 8,5. Belangrijk: misschien wilt u meer power. Ga gerust langs een showroom, om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Geef aan wat voor type woning u heeft.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (biomassaketel).
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Ga in zee met een erkende Haas & Sohn installateur.
  6. De pelletkachel wordt geplaatst, en kan ook subsidies regelen.

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze pelletketel?

Benieuwd naar de huidige subsidieregeling voor een pelletkachel in december 2023? De aanbieder Haas & Sohn heeft een uitgebreid aanbod. Middels de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag je het unieke type HSP 6 PALLAZZA -III 534.08 met een vorstelijke subsidie van €500,00 laten monteren. In het kader daarvan hanteren ze wel een aantal reglementen. Via RVO.nl lees je hier meer over. Een gemiddelde pelletkachel installateur weet hier vaak ook meer over. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Amsterdam, Hillegom en Veendam.

Zijn de Haas & Sohn pelletketels gekeurd?

Deze pelletkachels en biomassaketels worden veelvuldig geplaatst. Daarom is het ook zo dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. In deze lijst staan unieke en gecontroleerde aanbieders. Niet vergeten, vergelijk de Haas & Sohn pelletkachel in december 2023 met andere type warmtebronnen. Het gaat immers om serieuze bedragen. Kijk daarom ook eens naar producten van Güde, Densan en Ravelli


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!