Pelletkachel kopen Alfaplam

Vergelijk installateurs pelletketels Alfaplam

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Meer weten over een duurzame pelletkachel van de aanbieder Alfaplam? Via onze vergelijker lees je handige informatie over het assortiment van Alfaplam. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, beperkte CO-2 uitstoot, en ook nog eens een lagere energienota via de royale subsidieregeling. Een model dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de Alfa 90 Pellet met een (kw) capaciteit van 8,2 en een subsidiebedrag dat oploopt tot €500,00.

  • De pelletkachel van Alfaplam is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Een lekker warm huis op een goedkope en duurzame wijze.
  • innovatieve CO-2 vermindering in juni 2024.
  • Interessante terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategoriePelletkachel
MerkAlfaplam
Populair modelAlfa 90 Pellet
Vermogen8,2 KW
Subsidie €500,00
Gemiddelde besparing15,5%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Alfaplam pelletkachel kopen?

Direct een pelletkachel van Alfaplam kopen? Deze aanbieder hanteert een zeer divers assortiment voor verschillende type woningen. Probeer uit te vinden welke serie rijmt met uw energiegebruik. Mogelijk is dat de Alfa 90 Pellet met een KW van 8,2. Let op: misschien wenst u meer vermogen. Bezoek eens een showroom, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Omschrijf uw woning.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (biomassaketel)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Zoek een professionele Alfaplam installateur.
  6. De pelletkachel wordt geleverd en geplaatst, het besparen kan beginnen!

Wat is de huidige subsidie op deze pelletketel?

Ook geïnteresseerd in de subsidie juni 2024 voor pelletkachels als deze? De fabrikant Alfaplam verkoopt een aantal modellen met subsidie. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type Alfa 90 Pellet met een mooie subsidie van €500,00 laten monteren. In het kader daarvan moet de aanvraag voldoen aan een paar richtlijnen. Op RVO.nl vind je uitgebreide info. Een lokale pelletkachel installateur weet hier vaak ook meer over. Bijvoorbeeld in de regio Krimpenerwaard, Montfoort en Kampen.

Zijn de Alfaplam pelletketels goedgekeurd?

Deze pelletkachels en biomassaketels hebben een goede reputatie. Dat is natuurlijk de reden dat ze pronken op de RVO-lijst. Op deze lijst staan uitsluitend betrouwbare leveranciers. Vergelijk ook altijd een Alfaplam pelletkachel in juni 2024 met andere opties als een warmtepomp of zonneboiler. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Populaire merken zijn Aduro, Selecta en Invicta


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!