Pelletkachel kopen Aduro

Vergelijk installateurs pelletketels Aduro

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Investeren in een milieuvriendelijke pelletkachel van het merk Aduro? Middels deze pagina achterhaal je handige details over het aanbod van Aduro. Gebruik maken van hernieuwbare energie, relatief lage CO-2 uitstoot, en een energierekening die omlaag kan met de royale subsidieregeling. Een populair type is de ADURO H1 v2 met een werkracht (KW) van 6,8 en een subsidiebedrag dat oploopt tot €500,00.

  • De pelletkachel van Aduro is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Een lekker warm huis met minder gasverbruik.
  • Vermindering van CO-2 uitstoot in februari 2024.
  • Voordelige terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategoriePelletkachel
MerkAduro
Populair modelADURO H1 v2
Vermogen6,8 KW
Subsidie €500,00
Gemiddelde besparing15,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Aduro pelletkachel kopen?

Vandaag nog een pelletkachel van Aduro kopen? Deze fabrikant biedt een zeer divers assortiment voor verschilende gebruikerstypes. Vergelijk de modellen om te bekijken welke installatie geschikt is voor uw situatie. Misschien kunt u aan de slag met de ADURO H1 v2 met een kracht (KW) van 6,8. Advies: mogelijkerwijs vraagt u meer kracht. Ga eens langs bij een showroom, om verschillende modellen te bekijken.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Omschrijf uw woning.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (biomassaketel).
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Vergelijk en vind een goede Aduro installateur.
  6. De pelletkachel wordt geplaatst, en kan ook subsidies regelen.

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn pelletketel?

Ook geïnteresseerd in de mogelijke subsidies voor een pelletkachel in februari 2024? De fabrikant Aduro verkoopt meerdere types met een subsidie. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product ADURO H1 v2 met een subsidie van €500,00 kopen. Om dit bedrag te ontvangen heb je te maken met enkele richtlijnen. Op RVO.nl kan je alle voorwaarden vinden. Een erkende pelletkachel installateur weet precies hoe het zit. Vind een erkende installateur in Krimpen aan den IJssel, Lopik en Hof van Twente.

Zijn deze Aduro pelletketels wel goed?

Deze pelletkachels en biomassaketels zijn geliefd onder installateurs. Het is niet voor niets dat ze pronken op de RVO-lijst. In deze lijst staan innovatieve en gekwalificeerde fabrikanten. Cruciaal: vergelijk de Aduro pelletkachel in februari 2024 met andere opties als een warmtepomp of zonneboiler. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Merken in hetzelfde segment zijn 3Spark By Maxi, Schenger en Interdomo


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!