Pelletkachel kopen Selecta

Vergelijk installateurs pelletketels Selecta

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Op zoek naar een duurzame pelletkachel van de aanbieder Selecta? Via pelletkachelrevolutie.nl ontdek je uitgebreide informatie over het assortiment van Selecta. Gebruik maken van hernieuwbare energie, CO-2 vriendelijk, en fors besparen op de energiekosten via de duurzame subsidie-potjes. Een type dat populair is, is de COMFORT met een capaciteit (KW) van 8 en een subsidie van €500,00.

  • De pelletkachel van Selecta is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Uw woning verwarmen op een effectieve manier!
  • Minder uitstoot van CO-2 in december 2023.
  • Interessante terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategoriePelletkachel
MerkSelecta
Populair typeCOMFORT
Vermogen8 KW
Subsidie €500,00
Energiebesparing35,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Selecta pelletkachel kopen?

Enthousiast, en wil je een pelletkachel van Selecta kopen? De aanbieder hanteert verschillende soorten systemen voor verschilende gebruikerstypes. Achterhaal bij de leverancier welke oplossing relevant is voor uw type huis. Een populair type is de COMFORT met een vermogen van 8. Let op: wellicht wilt u meer power. Maak een afspraak bij een showroom, om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Geef aan wat voor type woning u heeft.
  3. Wat is het gewenste resultaat (biomassaketel)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Ga naar een specialistische Selecta installateur.
  6. De monteur zal de pelletkachel installeren, en kan ook subsidies regelen.

Heb ik recht op subsidie bij deze pelletketel?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de opties voor subsidies voor pelletkachels in december 2023? Het merk Selecta verkoopt een aantal modellen met subsidie. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als COMFORT met een mooie subsidie van €500,00 laten installeren. Wil je hier aanspraak op maken? Dan zijn er wel een paar regels. Via RVO.nl tref je alle benodigde informatie. Een erkende pelletkachel installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Vraag direct meer info op bij een installateur in Purmerend, Heerde en Grave.

Zijn deze Selecta pelletketels wel goed?

Deze pelletkachels en biomassaketels zijn geliefd onder installateurs. Het is niet voor niets dat ze schitteren op de lijst van het RVO. Op deze lijst staan alleen gecontroleerde leveranciers. Vergelijk ook altijd een Selecta pelletkachel in december 2023 met andere duurzame investeringen. Het gaat immers om serieuze bedragen. Merken in hetzelfde segment zijn Schenger, Ningbo Hank’s en Efiamma


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!