Pelletkachel kopen Tim Sistem

Vergelijk installateurs pelletketels Tim Sistem

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Op zoek naar een duurzame pelletkachel van de fabrikant Tim Sistem? Aan de hand van onze vergelijker vind je waardevolle informatie over de systemen van Tim Sistem. Een duurzame keuze, minder CO-2 uitstoot, en een lagere energierekening met de mogelijke RVO subsidie. Een model dat veel geplaatst wordt is de Rittium 3P met een kracht (KW) van 5,1 en een tegemoetkoming van liefst €500,00.

  • De pelletkachel van Tim Sistem is een duurzame investering.
  • Uw huis verwarmen met minder gasverbruik.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Een korte terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategoriePelletkachel
MerkTim Sistem
Populair typeRittium 3P
Vermogen5,1 KW
Subsidie €500,00
Gemiddelde besparing42,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Tim Sistem pelletkachel kopen?

Vandaag nog een pelletkachel van Tim Sistem kopen? Deze fabrikant verkoopt een perfect productaanbod voor iedere portemonnee. Achterhaal bij de leverancier welke serie relevant is voor uw situatie. Mogelijk is dat de Rittium 3P met een vermogen van 5,1. Toch, wellicht wenst u meer mogelijkheden? Zoek eens een showroom in de buurt, om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Omschrijf uw woning.
  3. Wat is precies uw doel (biomassaketel)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Zoek een betrouwbare Tim Sistem installateur.
  6. De pelletkachel wordt netjes aangesloten, doe meteen de subsidieaanvraag.

Zit er subsidie op deze pelletketel?

Meer weten over het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze pelletkachel in juni 2024? De fabrikant Tim Sistem heeft diverse opties. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag je het unieke type Rittium 3P met een interessante subsidie van €500,00 laten monteren. In het kader daarvan moet de aanvraag voldoen aan meerdere voorschriften. Via RVO.nl lees je hier meer over. Jouw eigen pelletkachel installateur is hierin ook gespecialiseerd. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Borne, Oost Gelre en Oirschot.

Zijn de Tim Sistem pelletketels wel goed?

Deze pelletkachels en biomassaketels staan goed bekend. Juist daardoor zijn ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Daarbij horen exclusief gecontroleerde leveranciers. Advies: vergelijk deze Tim Sistem pelletkachel in juni 2024 met concurrerende merken. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Merken in hetzelfde segment zijn Thermorossi, Puros en Gruppo Piazzetta


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!