Pelletkachel kopen Güde

Vergelijk installateurs pelletketels Güde

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Behoefte aan een duurzame pelletkachel van de aanbieder Güde? Aan de hand van pelletkachelrevolutie.nl tref je praktische details over het assortiment van Güde. Een investering voor de toekomst, hogere CO-2 reductie, en fors besparen op de energiekosten met behulp van de toepasbare subsidies en tegemoetkomingen. Een uitstekend model is de GP 8000 Basic / HP24-S9 met een vermogen (KW) van 9,4 en een subsidiebedrag dat oploopt tot €500,00.

  • De pelletkachel van Güde is een uitstekende investering.
  • Een woning verwarmen op een goedkope en duurzame wijze.
  • innovatieve CO-2 vermindering in december 2023.
  • Een snelle terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategoriePelletkachel
MerkGüde
Populair modelGP 8000 Basic / HP24-S9
Vermogen9,4 KW
Subsidie €500,00
Gemiddelde besparing38,5%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Güde pelletkachel kopen?

Overtuigd, en direct een pelletkachel van Güde kopen? Deze producent heeft een zeer divers assortiment voor iedere portemonnee. Analyseer de verschillen en check welke oplossing aansluit op uw woning. Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de GP 8000 Basic / HP24-S9 met een KW van 9,4. Belangrijk: misschien wilt u meer vermogen. Zoek eens een showroom in de buurt, om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Specificeer uw woning.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (biomassaketel)?
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Vergelijk en vind een goede Güde installateur.
  6. De installateur komt de pelletkachel plaatsen, en kan ook subsidies regelen.

Hoeveel subsidie zit er op de pelletketels?

Ben je benieuwd naar het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze pelletkachel in december 2023? Het merk Güde verkoopt meerdere types met een subsidie. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag je het unieke type GP 8000 Basic / HP24-S9 met een aantrekkelijke subsidie van €500,00 laten installeren. Daarvoor moet de aanvraag voldoen aan een aantal richtlijnen. Op www.rvo.nl kan je daar meer over lezen. De pelletkachel installateur kent de regels vaak ook. Bijvoorbeeld in de regio Zuid-Holland, Hendrik-Ido-Ambacht en Ten Boer.

Zijn deze Güde pelletketels goedgekeurd?

Deze pelletkachels en biomassaketels staan goed bekend. Dat is natuurlijk de reden dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Hierop staan unieke en gecontroleerde merken. Vergelijk ook altijd een Güde pelletkachel in december 2023 met concurrerende merken. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Concurrenten zijn o.a. Gruppo Piazzetta, Davinci en Qlima


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!