Pelletkachel kopen Strebel

Vergelijk installateurs pelletketels Strebel

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Overweeg jij een duurzame pelletkachel van het merk Strebel? Dankzij onze website achterhaal je handige info over de installaties van Strebel. Een duurzame manier van verwarmen, minder CO-2 uitstoot, en besparen op de energierekening vanwege de interessante ISDE regeling. Een populair type is de Varan 1.14 met een (kw) vermogen van 12,1 en een subsidie van €1.400,00.

  • De pelletkachel van Strebel is een uitstekende investering.
  • Uw woning verwarmen op een duurzame manier!
  • innovatieve CO-2 vermindering in juni 2024.
  • Interessante terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategoriePelletkachel
MerkStrebel
Populair modelVaran 1.14
Vermogen12,1 KW
Subsidie €1.400,00
Energiebesparing37,5%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Strebel pelletkachel kopen?

Gemakkelijk en snel zo’n pelletkachel van Strebel kopen? De fabrikant verkoopt een perfect productaanbod voor elke situatie en budget. Informeer bij uw installateur welke installatie geschikt is voor uw energiegebruik. Populair is de Varan 1.14 met een werkracht (KW) van 12,1. Belangrijk: wellicht bent u op zoek naar meer capaciteit. Bezoek eens een showroom, om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Geef aan wat voor type woning u heeft.
  3. Wat is het gewenste resultaat (biomassaketel)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Kies een geschikte Strebel installateur.
  6. De pelletkachel wordt geleverd en geplaatst, regel meteen de subsidie!

Krijg ik subsidie voor mijn pelletketel?

Ook geïnteresseerd in het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze pelletkachel in juni 2024? De aanbieder Strebel verkoopt meerdere types met een subsidie. Via de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product Varan 1.14 met een aantrekkelijke subsidie van €1.400,00 laten installeren. In het kader daarvan moet je wel voldoen aan meerdere richtlijnen. Op RVO.nl kan je daar meer over lezen. De pelletkachel installateur kent de regels vaak ook. Bekijk welke installateurs er zijn in Uithoorn, Losser en Heusden.

Zijn deze Strebel pelletketels wel goed?

Deze pelletkachels en biomassaketels staan goed bekend. Daarom is het ook zo dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Daarbij horen louter doorgelichte leveranciers. Vergelijk ook altijd een Strebel pelletkachel in juni 2024 met andere type warmtebronnen. Het gaat immers om serieuze bedragen. Concurrenten zijn o.a. Spertherm, Oranier en Extraflame


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!