Pelletkachel kopen Spertherm

Vergelijk installateurs pelletketels Spertherm

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Investeren in een milieuvriendelijke pelletkachel van het merk Spertherm? Middels de pelletkachel-vergelijker bekijk je bruikbare gegevens over het assortiment van Spertherm. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, hogere CO-2 reductie, en een lagere energierekening dankzij de interessante ISDE regeling. Een model dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de Melino H2O met een werkracht (KW) van 7,5 en een subsidiebedrag dat oploopt tot €1.400,00.

  • De pelletkachel van Spertherm een een investering voor de toekomst.
  • Uw woning verwarmen op een innovatieve manier.
  • innovatieve CO-2 vermindering in mei 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategoriePelletkachel
MerkSpertherm
Populair modelMelino H2O
Vermogen7,5 KW
Subsidie €1.400,00
Gemiddelde besparing37,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Spertherm pelletkachel kopen?

Overtuigd, en direct een pelletkachel van Spertherm kopen? Deze producent werkt met een veelzijdig aanbod voor iedere portemonnee. Analyseer de verschillen en check welk product relevant is voor uw centrale verwarming. Dat kan zijn de Melino H2O met een kracht (KW) van 7,5. Let op: misschien zoekt u meer mogelijkheden? Showrooms zijn dan geschikt om verschillende modellen te bekijken.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Specificeer uw woning.
  3. Wat wilt u precies bereiken (biomassaketel)?
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Ga in zee met een erkende Spertherm installateur.
  6. De installateur komt de pelletkachel plaatsen, en u begint met besparen.

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn pelletketel?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de subsidie mei 2024 voor pelletkachels als deze? Het merk Spertherm verkoopt een aantal modellen met subsidie. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type Melino H2O met een subsidie van €1.400,00 laten plaatsen. In het kader daarvan moet de aanvraag voldoen aan verscheidene richtlijnen. Op RVO.nl vind je uitgebreide info. Een lokale pelletkachel installateur weet hier vaak ook meer over. Vind een erkende installateur in Uitgeest, Lochem en Helmond.

Zijn de Spertherm pelletketels beoordeeld?

Deze pelletkachels en biomassaketels staan goed bekend. Dat kan de reden zijn dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Daarbij horen enkel gekwalificeerde fabrikanten. Advies: vergelijk deze Spertherm pelletkachel in mei 2024 met concurrerende merken. Het gaat immers om serieuze bedragen. Concurrerende merken zijn Sht Lohberger, Olsberg en Evacalor


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!