Pelletkachel kopen Extraflame

Vergelijk installateurs pelletketels Extraflame

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame pelletkachel van het merk Extraflame? Geholpen door de pelletkachel-vergelijker check je uitgebreide details over het assortiment van Extraflame. Gebruik maken van hernieuwbare energie, hogere CO-2 reductie, en een structureel lagere energierekening door een aantrekkelijke subsidieregeling. Een veel verkocht model is de Glenda Wifi met een (kw) kracht van 6 en een maximale subsidie van €500,00.

  • De pelletkachel van Extraflame is een duurzame investering.
  • Een woning verwarmen met minder gasverbruik.
  • Minder uitstoot van CO-2 in juni 2024.
  • Voordelige terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategoriePelletkachel
MerkExtraflame
Populair modelGlenda Wifi
Vermogen6 KW
Subsidie €500,00
Gemiddelde besparing33,5%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Extraflame pelletkachel kopen?

Enthousiast, en wil je een pelletkachel van Extraflame kopen? Deze fabrikant heeft een veelzijdig aanbod voor nieuwe en oude woningen. Analyseer de verschillen en check welk product handig is voor uw centrale verwarming. Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de Glenda Wifi met een KW van 6. Toch, mogelijkerwijs zoekt u meer capaciteit. Showrooms zijn dan geschikt om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Beschrijf uw woning.
  3. Wat is precies uw doel (biomassaketel)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Zoek een betrouwbare Extraflame installateur.
  6. De pelletkachel wordt geplaatst, regel meteen de subsidie!

Krijg ik subsidie voor mijn pelletketel?

Benieuwd naar de huidige subsidieregeling voor een pelletkachel in juni 2024? De fabrikant Extraflame biedt interessante modellen. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type Glenda Wifi met een vorstelijke subsidie van €500,00 laten plaatsen. Om dit bedrag te ontvangen heb je te maken met verschillende regels. Via RVO.nl lees je hier meer over. De pelletkachel installateur is hierin ook gespecialiseerd. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Flevoland, Cromstrijen en Grootegast.

Zijn deze Extraflame pelletketels goedgekeurd?

Deze pelletkachels en biomassaketels staan goed bekend. Daarom is het ook zo dat de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. Hierop staan uitsluitend doorgelichte merken. Belangrijk: vergelijk een Extraflame pelletkachel in juni 2024 met concurrerende merken. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Concurrerende merken zijn Evacalor, Caminetti en Oranier


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!