Pelletkachel kopen Schenger

Vergelijk installateurs pelletketels Schenger

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Behoefte aan een besparende pelletkachel van het merk Schenger? Middels deze website ontdek je bruikbare informatie over de installaties van Schenger. Verwarmen op een verantwoorde manier, CO-2 vriendelijk, en ook nog eens een lagere energienota vanwege de aantrekkelijke subsidieregeling. Een model dat veel geplaatst wordt is de HP40 met een werkracht (KW) van 7,2 en een aantrekkelijke subsidie van €500,00.

  • De pelletkachel van Schenger een een investering voor de toekomst.
  • Een woning verwarmen met minder gasverbruik.
  • Vermindering van CO-2 uitstoot in mei 2024.
  • Een korte terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategoriePelletkachel
MerkSchenger
Populair typeHP40
Vermogen7,2 KW
Subsidie €500,00
Gemiddelde besparing34,5%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Schenger pelletkachel kopen?

Meteen zo’n pelletkachel van Schenger kopen? Deze aanbieder heeft meerdere type producten voor elke situatie en budget. Vraag bij uw monteur welke oplossing handig is voor uw situatie. Mogelijk is dat de HP40 met een KW van 7,2. Advies: mogelijkerwijs bent u op zoek naar meer power. Showrooms zijn dan geschikt om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Beschrijf uw woning.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (biomassaketel)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Kies een geschikte Schenger installateur.
  6. De pelletkachel wordt gemonteerd, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Zit er subsidie op deze pelletketel?

Benieuwd naar de opties voor subsidies voor pelletkachels in mei 2024? De fabrikant Schenger verkoopt meerdere types met een subsidie. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type HP40 met een subsidie van €500,00 aanschaffen. Om dit bedrag te ontvangen hanteren ze wel meerdere regels. Op www.rvo.nl kan je daar meer over lezen. Een goede pelletkachel installateur is hierin ook gespecialiseerd. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Ouder-Amstel, Hattem en Goirle.

Zijn de Schenger pelletketels gekeurd?

Deze pelletkachels en biomassaketels staan goed bekend. Het is niet voor niets dat ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Daarbij horen unieke en erkende merken. Belangrijk: vergelijk een Schenger pelletkachel in mei 2024 met andere leveranciers. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Savvas Gekas & Son, Nebiolo en Edilkamin


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!