Pelletkachel kopen Efiamma

Vergelijk installateurs pelletketels Efiamma

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame pelletkachel van Efiamma? Geholpen door onze tool ontdek je handige info over het productaanbod van Efiamma. Een ecologisch verantwoorde keuze, hogere CO-2 reductie, en besparen op de energierekening door gebruik te maken van de royale subsidieregeling. Een model dat veel geplaatst wordt is de Good 6 met een werkracht (KW) van 5,3 en een subsidie van €500,00.

  • De pelletkachel van Efiamma is een investering met respect voor het milieu.
  • Het huis verwarmen op een innovatieve manier.
  • innovatieve CO-2 vermindering in december 2023.
  • Een korte terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategoriePelletkachel
MerkEfiamma
Populair modelGood 6
Vermogen5,3 KW
Subsidie €500,00
Gemiddelde besparing31,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Efiamma pelletkachel kopen?

Overtuigd, en direct een pelletkachel van Efiamma kopen? Deze aanbieder levert verschillende soorten systemen in verschillende prijsklassen. Achterhaal bij de leverancier welke serie handig is voor uw centrale verwarming. Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de Good 6 met een kracht van 5,3. Belangrijk: misschien bent u op zoek naar meer mogelijkheden? Ga gerust langs een showroom, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Geef aan wat voor type woning u heeft.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (biomassaketel)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Zoek een betrouwbare Efiamma installateur.
  6. De pelletkachel wordt gemonteerd, en kan ook subsidies regelen.

Heb ik recht op subsidie bij deze pelletketel?

Nieuwsgierig naar de huidige subsidieregeling voor een pelletkachel in december 2023? De fabrikant Efiamma heeft diverse opties. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type Good 6 met een mooie subsidie van €500,00 aanschaffen. Daarvoor moet de aanvraag voldoen aan een paar richtlijnen. Op RVO.nl tref je alle benodigde informatie. Een lokale pelletkachel installateur kent de regels vaak ook. Bijvoorbeeld in de regio Zederik, Barendrecht en Appingedam.

Zijn de Efiamma pelletketels goed?

Deze pelletkachels en biomassaketels staan goed bekend. Dit draagt bij aan het feit dat ze pronken op de RVO-lijst. Daarbij horen enkel betrouwbare fabrikanten. Niet vergeten, vergelijk de Efiamma pelletkachel in december 2023 met concurrerende merken. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Concurrenten zijn o.a. Edilkamin, Biodom 27 en Ningbo Hank’s


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!