Pelletkachel kopen Savvas Gekas & Son

Vergelijk installateurs pelletketels Savvas Gekas & Son

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Overweeg jij een duurzame pelletkachel van de fabrikant Savvas Gekas & Son? Dankzij onze tool achterhaal je praktische info over de kachels van Savvas Gekas & Son. Een investering voor de toekomst, focus op CO-2 beperking, en fors besparen op de energiekosten door een duurzame subsidie-potjes. Een populair type is de Amanda Plus met een capaciteit (KW) van 12,8 en een maximale subsidie van €640,00.

  • De pelletkachel van Savvas Gekas & Son is een duurzame investering.
  • Een verwarmde woning met minder gasverbruik.
  • Beperkte CO-2 uitstoot in april 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategoriePelletkachel
MerkSavvas Gekas & Son
Populair modelAmanda Plus
Vermogen12,8 KW
Subsidie €640,00
Energiebesparing34,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Savvas Gekas & Son pelletkachel kopen?

Enthousiast, en wil je een pelletkachel van Savvas Gekas & Son kopen? Deze producent biedt verschillende soorten systemen voor nieuwe en oude woningen. Analyseer de verschillen en check welk type geschikt is voor uw voorkeuren. Populair is de Amanda Plus met een werkracht (KW) van 12,8. Desondanks, mogelijkerwijs zoekt u meer functies? Zoek eens een showroom in de buurt, om verschillende modellen te bekijken.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (biomassaketel)?
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Vergelijk en vind een goede Savvas Gekas & Son installateur.
  6. De pelletkachel wordt geleverd en geplaatst, het besparen kan beginnen!

Zit er subsidie op deze pelletketel?

Nieuwsgierig naar de subsidie april 2024 voor pelletkachels als deze? Het merk Savvas Gekas & Son heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Via de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type Amanda Plus met een royale subsidie van €640,00 laten monteren. Wil je dit aanvragen? Dan moet de aanvraag voldoen aan meerdere bepalingen. Via de website van het RVO kan je daar meer over lezen. Een lokale pelletkachel installateur is hierin ook gespecialiseerd. Vraag direct meer info op bij een installateur in Opmeer, Harderwijk en Gilze en Rijen.

Zijn de Savvas Gekas & Son pelletketels beoordeeld?

Deze pelletkachels en biomassaketels worden veelvuldig geplaatst. Daarom is het ook zo dat de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. Daarbinnen vallen alleen betrouwbare fabrikanten. Handig, vergelijk deze Savvas Gekas & Son pelletkachel in april 2024 met andere modellen. Het gaat immers om serieuze bedragen. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Runax, Mz en Ecomasa


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!