Pelletkachel kopen Ecomasa

Vergelijk installateurs pelletketels Ecomasa

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Interesse in een duurzame pelletkachel van de fabrikant Ecomasa? Dankzij deze website tref je nuttige gegevens over de installaties van Ecomasa. Gebruik maken van hernieuwbare energie, beperkte CO-2 uitstoot, en besparen op de energierekening dankzij de interessante ISDE regeling. Een van de hardlopers is de Lyon met een (kw) kracht van 12,6 en een tegemoetkoming van liefst €630,00.

  • De pelletkachel van Ecomasa een een investering voor de toekomst.
  • Een verwarmingssysteem met minder gasverbruik.
  • Beperkte CO-2 uitstoot in december 2023.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategoriePelletkachel
MerkEcomasa
Populair typeLyon
Vermogen12,6 KW
Subsidie €630,00
Gemiddelde besparing30,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Ecomasa pelletkachel kopen?

Meteen zo’n pelletkachel van Ecomasa kopen? Deze aanbieder staat bekend om verschillende soorten systemen voor elk budget. Check bij de verkoper welk model handig is voor uw centrale verwarming. Mogelijk is dat de Lyon met een capaciteit van 12,6. Belangrijk: wellicht vraagt u meer vermogen. Showrooms zijn dan geschikt om verschillende modellen te bekijken.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Geef door om wat voor huis het gaat.
  3. Wat is precies uw doel (biomassaketel)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Ga in zee met een erkende Ecomasa installateur.
  6. De pelletkachel wordt geleverd en geplaatst, en kan ook subsidies regelen.

Zit er subsidie op deze pelletketel?

Ben je benieuwd naar de subsidie december 2023 voor pelletkachels als deze? Het merk Ecomasa verkoopt meerdere types met een subsidie. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag je het unieke type Lyon met een subsidie van €630,00 laten plaatsen. In het kader daarvan zijn er wel een paar bepalingen. Op de website van het RVO kan je er alles over lezen. Een lokale pelletkachel installateur kent de regels vaak ook. Bijvoorbeeld in de regio Westland, Albrandswaard en Zevenaar.

Zijn deze Ecomasa pelletketels goedgekeurd?

Deze pelletkachels en biomassaketels krijgen goede recensies. Dit draagt bij aan het feit dat ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Daarbinnen vallen enkel en alleen competente merken. Advies: vergelijk deze Ecomasa pelletkachel in december 2023 met andere leveranciers. Het gaat immers om serieuze bedragen. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Ecoforest, Arco en Mz


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!