Pelletkachel kopen Runax

Vergelijk installateurs pelletketels Runax

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame pelletkachel van de fabrikant Runax? Aan de hand van onze vergelijker check je veelzijdige informatie over de systemen van Runax. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, hogere CO-2 reductie, en ook nog eens een lagere energienota via de landelijke investeringssubsidie. Een model dat veel geplaatst wordt is de FSPP 9,5 KW met een (kw) vermogen van 8 en een tegemoetkoming van liefst €500,00.

  • De pelletkachel van Runax is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Uw woning verwarmen op een duurzame manier!
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Een korte terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategoriePelletkachel
MerkRunax
Populair modelFSPP 9,5 KW
Vermogen8 KW
Subsidie €500,00
Energiebesparing33,5%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Runax pelletkachel kopen?

Overtuigd, en direct een pelletkachel van Runax kopen? Deze aanbieder biedt meerdere type producten voor elke situatie en budget. Check bij de verkoper welke installatie rijmt met uw voorkeuren. Een populair type is de FSPP 9,5 KW met een capaciteit (KW) van 8. Toch, mogelijkerwijs wilt u meer opties? Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Beschrijf uw woning.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (biomassaketel).
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Zoek een betrouwbare Runax installateur.
  6. De pelletkachel wordt geplaatst, vergeet niet de subsidieaanvraag!

Zit er subsidie op deze pelletketel?

Ook geïnteresseerd in de hoogte van de subsidie voor deze pelletkachel in juni 2024? De aanbieder Runax heeft een uitgebreid aanbod. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als FSPP 9,5 KW met een mooie subsidie van €500,00 laten installeren. Daarvoor moet de aanvraag voldoen aan enkele condities. Via RVO.nl tref je alle benodigde informatie. Jouw eigen pelletkachel installateur kent de regels vaak ook. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Oostzaan, Geldermalsen en Gemert-Bakel.

Zijn deze Runax pelletketels beoordeeld?

Deze pelletkachels en biomassaketels staan goed bekend. Dat kan de reden zijn dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Hierop staan innovatieve en gekwalificeerde merken. Belangrijk: vergelijk een Runax pelletkachel in juni 2024 met andere type warmtebronnen. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Andere merken zijn o.a. Palazzetti, Moretti Design en Ecoforest


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!