Pelletkachel kopen Rowi

Vergelijk installateurs pelletketels Rowi

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Meer weten over een milieuvriendelijke pelletkachel van het merk Rowi? Aan de hand van deze website bekijk je veelzijdige info over de installaties van Rowi. Een ecologisch verantwoorde keuze, beperkte CO-2 uitstoot, en een lagere energierekening door een aantrekkelijke subsidieregeling. Een uitstekend model is de HPO 6 Modesto met een KW van 6 en een maximale subsidie van €500,00.

  • De pelletkachel van Rowi is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Een lekker warm huis op een doeltreffende manier.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in december 2023.
  • Een korte terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategoriePelletkachel
MerkRowi
Populair modelHPO 6 Modesto
Vermogen6 KW
Subsidie €500,00
Gemiddelde besparing32,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Rowi pelletkachel kopen?

Enthousiast, en wil je een pelletkachel van Rowi kopen? Deze leverancier verkoopt een veelzijdig aanbod voor iedere portemonnee. Achterhaal bij de leverancier welk systeem rijmt met uw woning. Mogelijk is dat de HPO 6 Modesto met een capaciteit van 6. Doch, mogelijk zoekt u meer opties? Showrooms zijn dan geschikt om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Geef aan wat voor type woning u heeft.
  3. Wat wilt u precies bereiken (biomassaketel)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Zoek een betrouwbare Rowi installateur.
  6. De pelletkachel zal z.s.m. worden geïnstalleerd, doe meteen de subsidieaanvraag.

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze pelletketel?

Nieuwsgierig naar de subsidiemogelijkheden voor een pelletkachel in december 2023? De aanbieder Rowi heeft diverse opties. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type HPO 6 Modesto met een subsidie van €500,00 laten installeren. Om dit aan te kunnen vragen zijn er wel verscheidene bepalingen. Op de website van het RVO kan je daar meer over lezen. De pelletkachel installateur kan je hier meer over vertellen. Zoek meteen een goede installateur in Landsmeer, Elburg en Etten-Leur.

Zijn deze Rowi pelletketels wel goed?

Deze pelletkachels en biomassaketels zijn van uitstekende kwaliteit. Dit draagt bij aan het feit dat ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Hieronder vallen alleen erkende fabrikanten. Tip: Vergelijk de Rowi pelletkachel in december 2023 met andere opties als een warmtepomp of zonneboiler. Het betreft namelijk een forse investering. Kijk daarom ook eens naar producten van Rika, Mega en Duroflame


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!