Pelletkachel kopen Duroflame

Vergelijk installateurs pelletketels Duroflame

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Overweeg jij een duurzame pelletkachel van de aanbieder Duroflame? Met behulp van onze vergelijker lees je waardevolle informatie over het productaanbod van Duroflame. Een ecologisch verantwoorde keuze, focus op CO-2 beperking, en flink minder betalen voor energie via de interessante ISDE regeling. Een van de hardlopers is de Batavia met een vermogen (KW) van 8,6 en een subsidiebedrag dat oploopt tot €500,00.

  • De pelletkachel van Duroflame is een uitstekende investering.
  • Een woning verwarmen op een innovatieve manier.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in juni 2024.
  • Een snelle terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategoriePelletkachel
MerkDuroflame
Populair modelBatavia
Vermogen8,6 KW
Subsidie €500,00
Gemiddelde besparing28,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Duroflame pelletkachel kopen?

Gemakkelijk en snel zo’n pelletkachel van Duroflame kopen? Deze producent werkt met een veelzijdig aanbod voor verschillende type woningen. Check bij de verkoper welk type past bij uw wensen. Wellicht is dit de Batavia met een KW van 8,6. Advies: mogelijk bent u op zoek naar meer vermogen. Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Geef aan wat voor type woning u heeft.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (biomassaketel)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Zoek een betrouwbare Duroflame installateur.
  6. De installateur komt de pelletkachel plaatsen, regel meteen de subsidie!

Krijg ik subsidie voor mijn pelletketel?

Ben je benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor een pelletkachel in juni 2024? De fabrikant Duroflame heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type Batavia met een mooie subsidie van €500,00 laten installeren. Om dit aan te kunnen vragen hanteren ze wel strenge voorwaarden. Op de website www.rvo.nl tref je alle benodigde informatie. De pelletkachel installateur kan je hierover ook adviseren. Bekijk welke installateurs er zijn in Vlaardingen, Tholen en Westervoort.

Zijn de Duroflame pelletketels beoordeeld?

Deze pelletkachels en biomassaketels hebben een goede reputatie. Het is niet voor niets dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Op deze lijst staan exclusief professionele fabrikanten. Cruciaal: vergelijk de Duroflame pelletkachel in juni 2024 met andere leveranciers. Het gaat immers om serieuze bedragen. Merken in hetzelfde segment zijn Dik Geurts, Alfaplam en Mega


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!