Pelletkachel kopen Mega

Vergelijk installateurs pelletketels Mega

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Op zoek naar een milieuvriendelijke pelletkachel van het merk Mega? Dankzij onze tool check je nuttige info over de installaties van Mega. Een duurzame keuze, CO-2 vriendelijk, en ook nog eens een lagere energienota met de royale subsidieregeling. Een model dat veel geplaatst wordt is de Eko 6 met een (kw) kracht van 5,8 en een maximale subsidie van €500,00.

  • De pelletkachel van Mega is een duurzame investering.
  • Een verwarmde woning op een effectieve manier!
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategoriePelletkachel
MerkMega
Populair typeEko 6
Vermogen5,8 KW
Subsidie €500,00
Energiebesparing19,5%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Mega pelletkachel kopen?

Meteen zo’n pelletkachel van Mega kopen? Deze leverancier verkoopt een veelzijdig aanbod voor elke situatie en budget. Vraag bij uw monteur welke oplossing rijmt met uw woning. Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de Eko 6 met een kracht van 5,8. Belangrijk: wellicht zoekt u meer power. Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (biomassaketel)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Zoek een betrouwbare Mega installateur.
  6. De installateur komt de pelletkachel plaatsen, en kan ook subsidies regelen.

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn pelletketel?

Meer weten over het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze pelletkachel in juni 2024? De aanbieder Mega verkoopt meerdere types met een subsidie. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type Eko 6 met een aantrekkelijke subsidie van €500,00 bestellen. Om dit aan te kunnen vragen hanteren ze wel meerdere voorschriften. Op RVO.nl kan je alle voorwaarden vinden. Jouw eigen pelletkachel installateur is hierin ook gespecialiseerd. Bekijk welke installateurs er zijn in Amsterdam, Opsterland en Valkenburg aan de Geul.

Zijn deze Mega pelletketels gekeurd?

Deze pelletkachels en biomassaketels zijn van uitstekende kwaliteit. Mede daardoor is het zo dat de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. In deze lijst staan louter doorgelichte fabrikanten. Advies: vergelijk deze Mega pelletkachel in juni 2024 met andere modellen. Het gaat immers om serieuze bedragen. Concurrerende merken zijn Mcz, Invicta en Alfaplam


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!