Pelletkachel kopen Palazzetti

Vergelijk installateurs pelletketels Palazzetti

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Investeren in een duurzame pelletkachel van het merk Palazzetti? Dankzij pelletkachelrevolutie.nl achterhaal je praktische informatie over het productaanbod van Palazzetti. Een investering voor de toekomst, hogere CO-2 reductie, en besparen op de energierekening door gebruik te maken van de royale subsidieregeling. Een populair type is de Oostende 7 met een kracht (KW) van 7 en een tegemoetkoming van liefst €500,00.

  • De pelletkachel van Palazzetti is een uitstekende investering.
  • Het huis verwarmen op een duurzame manier!
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in februari 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategoriePelletkachel
MerkPalazzetti
Populair typeOostende 7
Vermogen7 KW
Subsidie €500,00
Gemiddelde besparing33,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Palazzetti pelletkachel kopen?

Enthousiast, en wil je een pelletkachel van Palazzetti kopen? Deze producent staat bekend om verschillende soorten systemen in verschillende prijsklassen. Informeer bij uw installateur welk model rijmt met uw energiegebruik. Populair is de Oostende 7 met een kracht (KW) van 7. Advies: mogelijkerwijs wenst u meer mogelijkheden? Ga gerust langs een showroom, om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Geef door om wat voor huis het gaat.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (biomassaketel).
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Vergelijk en vind een goede Palazzetti installateur.
  6. De pelletkachel wordt gemonteerd, regel meteen de subsidie!

Heb ik recht op subsidie bij deze pelletketel?

Ben je benieuwd naar de huidige subsidieregeling voor een pelletkachel in februari 2024? De fabrikant Palazzetti heeft diverse opties. Via de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem Oostende 7 met een mooie subsidie van €500,00 laten installeren. Wil je hier aanspraak op maken? Dan moet je wel voldoen aan verscheidene regels. Via de website van het RVO bekijk je alle praktische info. De pelletkachel installateur kan je hierover ook adviseren. Vraag direct meer info op bij een installateur in Medemblik, Ermelo en Geldrop-Mierlo.

Zijn deze Palazzetti pelletketels beoordeeld?

Deze pelletkachels en biomassaketels worden veelvuldig geplaatst. Mede daardoor is het zo dat ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. Hierop staan louter competente merken. Vergelijk ook altijd een Palazzetti pelletkachel in februari 2024 met andere opties als een warmtepomp of zonneboiler. Het betreft namelijk een forse investering. Concurrenten zijn o.a. Royal, Mondena Italia en Ecofire


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!