Pelletkachel kopen Ecofire

Vergelijk installateurs pelletketels Ecofire

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Meer weten over een duurzame pelletkachel van de leverancier Ecofire? Middels deze website check je waardevolle info over de systemen van Ecofire. Verwarmen op een verantwoorde manier, minder CO-2 uitstoot, en een lagere energierekening vanwege de duurzame subsidie-potjes. Een populair type is de Eco 7, EF 7, Leisure 7, Easy 7 met een vermogen (KW) van 7,3 en een royale subsidie van €500,00.

  • De pelletkachel van Ecofire is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Uw woning verwarmen op een duurzame manier!
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in mei 2024.
  • Een snelle terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategoriePelletkachel
MerkEcofire
Populair typeEco 7, EF 7, Leisure 7, Easy 7
Vermogen7,3 KW
Subsidie €500,00
Gemiddelde besparing29,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Ecofire pelletkachel kopen?

Overtuigd, en direct een pelletkachel van Ecofire kopen? Dit merk hanteert een zeer divers assortiment voor elke situatie en budget. Probeer uit te vinden welke installatie rijmt met uw centrale verwarming. Een populair type is de Eco 7, EF 7, Leisure 7, Easy 7 met een capaciteit (KW) van 7,3. Let op: wellicht wenst u meer kracht. Ga eens langs bij een showroom, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (biomassaketel).
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Ga voor een erkende Ecofire installateur.
  6. De monteur zal de pelletkachel installeren, en kan ook subsidies regelen.

Heb ik recht op subsidie bij deze pelletketel?

Nieuwsgierig naar de huidige subsidieregeling voor een pelletkachel in mei 2024? De fabrikant Ecofire heeft meerdere types waar subsidies op zit. Via de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type Eco 7, EF 7, Leisure 7, Easy 7 met een interessante subsidie van €500,00 aanschaffen. Wil je dit aanvragen? Dan gelden wel meerdere reglementen. Op de website van het RVO (rvo.nl) lees je hier meer over. Een lokale pelletkachel installateur kan je hierover ook adviseren. Bekijk welke installateurs er zijn in Waddinxveen, Vlissingen en Winterswijk.

Zijn de Ecofire pelletketels goedgekeurd?

Deze pelletkachels en biomassaketels zijn van uitstekende kwaliteit. Dit draagt bij aan het feit dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. In deze lijst staan enkel en alleen betrouwbare merken. Handig, vergelijk deze Ecofire pelletkachel in mei 2024 met andere duurzame investeringen. Het gaat immers om serieuze bedragen. Andere merken zijn o.a. Dz, Amg en Mondena Italia


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!