Pelletkachel kopen Mondena Italia

Vergelijk installateurs pelletketels Mondena Italia

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Behoefte aan een besparende pelletkachel van het merk Mondena Italia? Aan de hand van onze website bekijk je veelzijdige data over het productaanbod van Mondena Italia. Gebruik maken van hernieuwbare energie, beperkte CO-2 uitstoot, en ook nog eens een lagere energienota via de aantrekkelijke subsidieregeling. Een model dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de Cube D12 met een (kw) vermogen van 12 en een subsidiebedrag dat oploopt tot €600,00.

  • De pelletkachel van Mondena Italia is een uitstekende investering.
  • Het huis verwarmen op een innovatieve manier.
  • Beperkte CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Een snelle terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategoriePelletkachel
MerkMondena Italia
Populair modelCube D12
Vermogen12 KW
Subsidie €600,00
Gemiddelde besparing20,5%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Mondena Italia pelletkachel kopen?

Wil jij een pelletkachel van Mondena Italia kopen? Deze leverancier heeft verschillende soorten systemen voor nieuwe en oude woningen. Probeer uit te vinden welke serie handig is voor uw situatie. Wellicht is dit de Cube D12 met een KW van 12. Desondanks, mogelijk vraagt u meer capaciteit. Showrooms zijn dan geschikt om verschillende modellen te bekijken.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Omschrijf de status van uw huis.
  3. Wat is precies uw verwarmingsprobleem (biomassaketel)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Ga in zee met een erkende Mondena Italia installateur.
  6. De pelletkachel wordt geplaatst, en kan ook subsidies regelen.

Zit er subsidie op deze pelletketel?

Wil je meer weten over de opties voor subsidies voor pelletkachels in juni 2024? De fabrikant Mondena Italia verkoopt een aantal modellen met subsidie. Via de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product Cube D12 met een aantrekkelijke subsidie van €600,00 laten installeren. Om dit bedrag te ontvangen hanteren ze wel verscheidene bepalingen. Op de website van het RVO bekijk je alle praktische info. Jouw eigen pelletkachel installateur kan je hier meer over vertellen. Bijvoorbeeld in de regio Bergen Noord-Holland, Smallingerland en Venray.

Zijn deze Mondena Italia pelletketels erkend?

Deze pelletkachels en biomassaketels krijgen goede recensies. Dit draagt bij aan het feit dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. In deze lijst staan unieke en erkende merken. Vergelijk ook altijd een Mondena Italia pelletkachel in juni 2024 met andere modellen. Het betreft namelijk een forse investering. Kijk daarom ook eens naar producten van Milkuz, Itc en Amg


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!