Pelletkachel kopen Mcz

Vergelijk installateurs pelletketels Mcz

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Interesse in een duurzame pelletkachel van de aanbieder Mcz? Via onze vergelijker ontdek je handige info over het merk Mcz. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, focus op CO-2 beperking, en een lagere energierekening met de interessante ISDE regeling. Een uitstekend model is de Gio met een KW van 8,1 en een royale subsidie van €500,00.

  • De pelletkachel van Mcz is een investering met respect voor het milieu.
  • Een woning verwarmen met minder gasverbruik.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in juni 2024.
  • Een snelle terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategoriePelletkachel
MerkMcz
Populair typeGio
Vermogen8,1 KW
Subsidie €500,00
Gemiddelde besparing19,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Mcz pelletkachel kopen?

Enthousiast, en wil je een pelletkachel van Mcz kopen? Deze leverancier hanteert allerlei installaties voor verschillende type woningen. Analyseer de verschillen en check welk product toepasbaar is op uw type huis. Misschien kunt u aan de slag met de Gio met een vermogen (KW) van 8,1. Belangrijk: mogelijk vraagt u meer functies? Zoek eens een showroom in de buurt, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Geef door om wat voor huis het gaat.
  3. Wat is het gewenste resultaat (biomassaketel)?
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Ga in zee met een erkende Mcz installateur.
  6. De pelletkachel wordt geleverd en geplaatst, en kan ook subsidies regelen.

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze pelletketel?

Meer weten over de huidige subsidieregeling voor een pelletkachel in juni 2024? De fabrikant Mcz verkoopt een aantal modellen met subsidie. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type Gio met een royale subsidie van €500,00 laten installeren. Wil je dit aanvragen? Dan moet de aanvraag voldoen aan meerdere regels. Via RVO.nl kan je alle voorwaarden vinden. De pelletkachel installateur kan je hier meer over vertellen. Bekijk welke installateurs er zijn in Amstelveen, Leeuwarden en Vaals.

Zijn deze Mcz pelletketels goed?

Deze pelletkachels en biomassaketels zijn geliefd onder installateurs. Dat kan de reden zijn dat ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. In deze lijst staan alleen gekwalificeerde fabrikanten. Advies: vergelijk deze Mcz pelletkachel in juni 2024 met andere type warmtebronnen. Het is namelijk geen kleine uitgave. Concurrerende merken zijn Mbs, Interdomo en Aduro


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!