Pelletkachel kopen Mbs

Vergelijk installateurs pelletketels Mbs

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Meer weten over een besparende pelletkachel van het merk Mbs? Geholpen door onze vergelijker bekijk je praktische informatie over de installaties van Mbs. Een ecologisch verantwoorde keuze, beperkte CO-2 uitstoot, en flink minder betalen voor energie via de royale subsidieregeling. Een type dat populair is, is de Thermo Pellet 12 met een (kw) capaciteit van 12 en een aantrekkelijke subsidie van €1.400,00.

  • De pelletkachel van Mbs is een investering met respect voor het milieu.
  • Uw huis verwarmen met minder gasverbruik.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in juni 2024.
  • Een snelle terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategoriePelletkachel
MerkMbs
Populair typeThermo Pellet 12
Vermogen12 KW
Subsidie €1.400,00
Gemiddelde besparing18,5%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Mbs pelletkachel kopen?

Meteen zo’n pelletkachel van Mbs kopen? Deze producent staat bekend om een perfect productaanbod voor elk budget. Vergelijk de modellen om te bekijken welk type rijmt met uw situatie. Dat kan zijn de Thermo Pellet 12 met een capaciteit van 12. Let op: wellicht zoekt u meer vermogen. Ga gerust langs een showroom, om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Beschrijf uw woning.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (biomassaketel)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Kies een geschikte Mbs installateur.
  6. De pelletkachel wordt gemonteerd, regel meteen de subsidie!

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze pelletketel?

Wil je meer weten over de subsidiemogelijkheden voor een pelletkachel in juni 2024? Het merk Mbs heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Middels de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als Thermo Pellet 12 met een royale subsidie van €1.400,00 bestellen. Hiervoor heb je te maken met verscheidene voorwaarden. Via de website van het RVO lees je hier meer over. Jouw eigen pelletkachel installateur kent de regels vaak ook. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Alkmaar, Kollumerland en Nieuwkruisland en Stein.

Zijn de Mbs pelletketels erkend?

Deze pelletkachels en biomassaketels zijn erg populair. Dat kan de reden zijn dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. In deze lijst staan uitsluitend betrouwbare fabrikanten. Cruciaal: vergelijk de Mbs pelletkachel in juni 2024 met andere leveranciers. Het betreft namelijk een forse investering. Andere merken zijn o.a. Malavolta, Heta en 3Spark By Maxi


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!