Pelletkachel kopen Heta

Vergelijk installateurs pelletketels Heta

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Meer weten over een duurzame pelletkachel van de fabrikant Heta? Middels onze website ontdek je waardevolle informatie over het productaanbod van Heta. Verwarmen op een verantwoorde manier, focus op CO-2 beperking, en een lagere energierekening vanwege de royale subsidieregeling. Een van de hardlopers is de Scan-Line Greenfire 100 met een (kw) capaciteit van 5,7 en een maximale subsidie van €500,00.

  • De pelletkachel van Heta is een investering met respect voor het milieu.
  • Een verwarmde woning met minder gasverbruik.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in mei 2024.
  • Voordelige terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategoriePelletkachel
MerkHeta
Populair typeScan-Line Greenfire 100
Vermogen5,7 KW
Subsidie €500,00
Energiebesparing42,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Heta pelletkachel kopen?

Overtuigd, en direct een pelletkachel van Heta kopen? Deze leverancier verkoopt een veelzijdig aanbod voor verschilende gebruikerstypes. Achterhaal bij de leverancier welk systeem past bij uw energiegebruik. Populair is de Scan-Line Greenfire 100 met een vermogen (KW) van 5,7. Toch, wellicht vraagt u meer functies? Showrooms zijn dan geschikt om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Omschrijf de status van uw huis.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (biomassaketel)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Vergelijk en vind een goede Heta installateur.
  6. De pelletkachel wordt netjes aangesloten, doe meteen de subsidieaanvraag.

Wat is de huidige subsidie op deze pelletketel?

Benieuwd naar de huidige subsidieregeling voor een pelletkachel in mei 2024? Het merk Heta verkoopt een aantal modellen met subsidie. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag je het unieke type Scan-Line Greenfire 100 met een maximale subsidie van €500,00 laten monteren. Wil je dit aanvragen? Dan hanteren ze wel meerdere reglementen. Op RVO.nl vind je uitgebreide info. Een erkende pelletkachel installateur kent de regels vaak ook. Vraag direct meer info op bij een installateur in Gelderland, Borger-Odoorn en Beesel.

Zijn deze Heta pelletketels goed?

Deze pelletkachels en biomassaketels zijn van uitstekende kwaliteit. Juist daardoor zijn ze door het RVO zijn goedgekeurd. In deze lijst staan unieke en competente fabrikanten. Cruciaal: vergelijk de Heta pelletkachel in mei 2024 met andere merken. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Hergom, Ecoforest en Runax


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!