Pelletkachel kopen Malavolta

Vergelijk installateurs pelletketels Malavolta

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Zoek jij een besparende pelletkachel van het merk Malavolta? Middels onze vergelijker bekijk je uitgebreide data over de kachels van Malavolta. Gebruik maken van hernieuwbare energie, relatief lage CO-2 uitstoot, en fors besparen op de energiekosten met de mogelijke RVO subsidie. Een uitstekend model is de OMEGA met een KW van 9,3 en een subsidiebedrag dat oploopt tot €500,00.

  • De pelletkachel van Malavolta is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Uw huis verwarmen op een duurzame manier!
  • innovatieve CO-2 vermindering in december 2023.
  • Een snelle terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategoriePelletkachel
MerkMalavolta
Populair modelOMEGA
Vermogen9,3 KW
Subsidie €500,00
Gemiddelde besparing18,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Malavolta pelletkachel kopen?

Overtuigd, en direct een pelletkachel van Malavolta kopen? Deze producent heeft meerdere type producten voor verschillende type woningen. Vergelijk de modellen om te bekijken welk model aansluit op uw energiegebruik. Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de OMEGA met een kracht van 9,3. Echter, mogelijkerwijs wenst u meer vermogen. Bezoek eens een showroom, om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Geef aan wat voor type woning u heeft.
  3. Wat is het gewenste resultaat (biomassaketel)?
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Vergelijk en vind een goede Malavolta installateur.
  6. De pelletkachel zal z.s.m. worden geïnstalleerd, en u begint met besparen.

Zit er subsidie op deze pelletketel?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de mogelijke subsidies voor een pelletkachel in december 2023? De aanbieder Malavolta heeft meerdere types waar subsidies op zit. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag je het unieke type OMEGA met een vorstelijke subsidie van €500,00 laten plaatsen. Hiervoor heb je te maken met enkele condities. Op de website www.rvo.nl lees je hier meer over. Jouw eigen pelletkachel installateur kan je hierover ook adviseren. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Aalsmeer, Heerenveen en Sittard-Geleen.

Zijn deze Malavolta pelletketels goedgekeurd?

Deze pelletkachels en biomassaketels zijn geliefd onder installateurs. Juist daardoor zijn ze pronken op de RVO-lijst. Daarbinnen vallen uitsluitend gecontroleerde fabrikanten. Tip: Vergelijk de Malavolta pelletkachel in december 2023 met andere modellen. Het is namelijk geen kleine uitgave. Merken in hetzelfde segment zijn Magikal, Hergom en Wodtke


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!