Pelletkachel kopen Lasian

Vergelijk installateurs pelletketels Lasian

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame pelletkachel van Lasian? Aan de hand van onze website lees je veelzijdige informatie over het aanbod van Lasian. Een duurzame keuze, innovatieve CO-2 vermindering, en fors besparen op de energiekosten met behulp van de royale subsidieregeling. Een van de hardlopers is de Audax 10 met een (kw) kracht van 8,6 en een royale subsidie van €500,00.

  • De pelletkachel van Lasian is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Een verwarmingssysteem op een efficiënte manier.
  • Vermindering van CO-2 uitstoot in juli 2024.
  • Interessante terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategoriePelletkachel
MerkLasian
Populair modelAudax 10
Vermogen8,6 KW
Subsidie €500,00
Gemiddelde besparing16,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Lasian pelletkachel kopen?

Enthousiast, en wil je een pelletkachel van Lasian kopen? De aanbieder werkt met een veelzijdig aanbod voor verschillende type woningen. Informeer bij uw installateur welk model toepasbaar is op uw centrale verwarming. Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de Audax 10 met een KW van 8,6. Desondanks, mogelijkerwijs bent u op zoek naar meer power. Maak een afspraak bij een showroom, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Omschrijf uw woning.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (biomassaketel)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Vergelijk en vind een goede Lasian installateur.
  6. De pelletkachel wordt netjes aangesloten, regel meteen de subsidie!

Heb ik recht op subsidie bij deze pelletketel?

Ook geïnteresseerd in de hoogte van de subsidie voor deze pelletkachel in juli 2024? Het merk Lasian verkoopt een aantal modellen met subsidie. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als Audax 10 met een aantrekkelijke subsidie van €500,00 aanschaffen. Wil je dit aanvragen? Dan stelt het RVO wel een aantal voorwaarden. Op de website www.rvo.nl bekijk je alle praktische info. Een goede pelletkachel installateur weet precies hoe het zit. Bekijk welke installateurs er zijn in Werkendam, De Fryske Marren en Roerdalen.

Zijn deze Lasian pelletketels beoordeeld?

Deze pelletkachels en biomassaketels zijn van uitstekende kwaliteit. Juist daardoor zijn de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. Hieronder vallen alleen erkende leveranciers. Handig, vergelijk deze Lasian pelletkachel in juli 2024 met andere opties als een warmtepomp of zonneboiler. Het betreft namelijk een forse investering. Kijk daarom ook eens naar producten van Laminox, Hapero en Ungaro


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!