Pelletkachel kopen Hapero

Vergelijk installateurs pelletketels Hapero

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Investeren in een duurzame pelletkachel van de leverancier Hapero? Middels deze website ontdek je waardevolle data over het merk Hapero. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, minder CO-2 uitstoot, en fors besparen op de energiekosten met de aantrekkelijke subsidieregeling. Een model dat veel geplaatst wordt is de Individual HP01 met een capaciteit (KW) van 8 en een interessante subsidie van €500,00.

  • De pelletkachel van Hapero is een duurzame investering.
  • Een lekker warm huis op een doeltreffende manier.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategoriePelletkachel
MerkHapero
Populair modelIndividual HP01
Vermogen8 KW
Subsidie €500,00
Energiebesparing39,5%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Hapero pelletkachel kopen?

Wil jij een pelletkachel van Hapero kopen? Deze fabrikant levert allerlei installaties voor verschilende gebruikerstypes. Probeer uit te vinden welke serie toepasbaar is op uw wensen. Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de Individual HP01 met een vermogen van 8. Desondanks, mogelijk zoekt u meer mogelijkheden? Ga gerust langs een showroom, om verschillende modellen te bekijken.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Geef aan wat voor type woning u heeft.
  3. Wat wilt u precies bereiken (biomassaketel)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Ga in zee met een erkende Hapero installateur.
  6. De installateur komt de pelletkachel plaatsen, regel meteen de subsidie!

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze pelletketel?

Wil je meer weten over de subsidie juni 2024 voor pelletkachels als deze? Het merk Hapero heeft een uitgebreid aanbod. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem Individual HP01 met een vorstelijke subsidie van €500,00 bestellen. Wil je dit aanvragen? Dan gelden wel strenge voorschriften. Op de website van het RVO kan je daar meer over lezen. De plaatselijke pelletkachel installateur kent de regels vaak ook. Bekijk welke installateurs er zijn in Rotterdam, Kaag en Braassem en Westerwolde.

Zijn de Hapero pelletketels gekeurd?

Deze pelletkachels en biomassaketels zijn geliefd onder installateurs. Het is niet voor niets dat de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. In deze lijst staan enkel en alleen gekwalificeerde leveranciers. Niet vergeten, vergelijk de Hapero pelletkachel in juni 2024 met andere type warmtebronnen. Het betreft namelijk een forse investering. Kijk daarom ook eens naar producten van Haas & Sohn, Dielle Srl en Red Pod


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!