Pelletkachel kopen Ungaro

Vergelijk installateurs pelletketels Ungaro

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Behoefte aan een milieuvriendelijke pelletkachel van het merk Ungaro? Aan de hand van de pelletkachel-vergelijker tref je praktische informatie over het productaanbod van Ungaro. Een investering voor de toekomst, focus op CO-2 beperking, en een lagere energierekening via de mogelijke RVO subsidie. Een model dat veel geplaatst wordt is de Ethermo TPASTS 24 met een (kw) capaciteit van 24 en een aantrekkelijke subsidie van €1.400,00.

  • De pelletkachel van Ungaro is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Het huis verwarmen op een duurzame manier!
  • Minder uitstoot van CO-2 in juni 2024.
  • Een korte terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategoriePelletkachel
MerkUngaro
Populair modelEthermo TPASTS 24
Vermogen24 KW
Subsidie €1.400,00
Gemiddelde besparing43,5%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Ungaro pelletkachel kopen?

Direct een pelletkachel van Ungaro kopen? De aanbieder levert allerlei installaties in verschillende prijsklassen. Analyseer de verschillen en check welke oplossing relevant is voor uw woning. Wellicht is dit de Ethermo TPASTS 24 met een KW van 24. Echter, wellicht wilt u meer kracht. Ga eens langs bij een showroom, om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Omschrijf de status van uw huis.
  3. Wat wilt u precies bereiken (biomassaketel)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Ga in zee met een erkende Ungaro installateur.
  6. De pelletkachel wordt geplaatst, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Krijg ik subsidie voor mijn pelletketel?

Ben je benieuwd naar de subsidie juni 2024 voor pelletkachels als deze? De aanbieder Ungaro verkoopt meerdere types met een subsidie. Via de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als Ethermo TPASTS 24 met een aantrekkelijke subsidie van €1.400,00 bestellen. Om dit bedrag te ontvangen heb je te maken met een aantal bepalingen. Op de website www.rvo.nl kan je alle voorwaarden vinden. De plaatselijke pelletkachel installateur weet hier vaak ook meer over. Vind een erkende installateur in Dinkelland, Putten en Reusel-De Mierden.

Zijn deze Ungaro pelletketels gekeurd?

Deze pelletkachels en biomassaketels krijgen goede recensies. Juist daardoor zijn ze voorkomen op de lijst van de RVO. Hierin staan alleen doorgelichte leveranciers. Niet vergeten, vergelijk de Ungaro pelletkachel in juni 2024 met andere modellen. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Concurrenten zijn o.a. Tsp, Red Pod en Hapero


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!