Pelletkachel kopen Janco De Jong

Vergelijk installateurs pelletketels Janco De Jong

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Behoefte aan een duurzame pelletkachel van de fabrikant Janco De Jong? Dankzij onze tool tref je bruikbare gegevens over het merk Janco De Jong. Een duurzame manier van verwarmen, minder CO-2 uitstoot, en ook nog eens een lagere energienota door een duurzame subsidie-potjes. Een type dat populair is, is de Janus met een (kw) capaciteit van 7 en een tegemoetkoming van liefst €500,00.

  • De pelletkachel van Janco De Jong is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Uw huis verwarmen op een innovatieve manier.
  • Minder uitstoot van CO-2 in juni 2024.
  • Voordelige terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategoriePelletkachel
MerkJanco De Jong
Populair modelJanus
Vermogen7 KW
Subsidie €500,00
Gemiddelde besparing45,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Janco De Jong pelletkachel kopen?

Vandaag nog een pelletkachel van Janco De Jong kopen? De aanbieder levert een veelzijdig aanbod voor iedere portemonnee. Vergelijk de modellen om te bekijken welke serie toepasbaar is op uw energiegebruik. Een populair type is de Janus met een KW van 7. Belangrijk: wellicht wenst u meer opties? Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Omschrijf uw woning.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (biomassaketel).
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Zoek een professionele Janco De Jong installateur.
  6. De pelletkachel zal z.s.m. worden geïnstalleerd, regel meteen de subsidie!

Heb ik recht op subsidie bij deze pelletketel?

Wil je meer weten over de mogelijke subsidies voor een pelletkachel in juni 2024? De fabrikant Janco De Jong heeft diverse opties. Middels de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type Janus met een maximale subsidie van €500,00 kopen. Om dit bedrag te ontvangen moet je wel voldoen aan een paar voorwaarden. Op de website van het RVO (rvo.nl) kan je alle voorwaarden vinden. De plaatselijke pelletkachel installateur kan je hierover ook adviseren. Bijvoorbeeld in de regio Utrecht, Midden-Drenthe en Gulpen-Wittem.

Zijn deze Janco De Jong pelletketels wel goed?

Deze pelletkachels en biomassaketels krijgen goede recensies. Dat kan de reden zijn dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. In deze lijst staan enkel en alleen betrouwbare merken. Handig, vergelijk deze Janco De Jong pelletkachel in juni 2024 met andere modellen. Het is namelijk geen kleine uitgave. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Iwona, Euroalpi en Sht Lohberger


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!