Pelletkachel kopen Sht Lohberger

Vergelijk installateurs pelletketels Sht Lohberger

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Zoek jij een besparende pelletkachel van het merk Sht Lohberger? Dankzij deze website vind je waardevolle info over het merk Sht Lohberger. Een duurzame manier van verwarmen, focus op CO-2 beperking, en een energierekening die omlaag kan dankzij de royale subsidieregeling. Een van de hardlopers is de EVO AQUA 9 met een capaciteit (KW) van 10 en een interessante subsidie van €1.400,00.

  • De pelletkachel van Sht Lohberger is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Het huis verwarmen op een doeltreffende manier.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in februari 2024.
  • Een korte terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategoriePelletkachel
MerkSht Lohberger
Populair modelEVO AQUA 9
Vermogen10 KW
Subsidie €1.400,00
Energiebesparing36,5%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Sht Lohberger pelletkachel kopen?

Wil jij een pelletkachel van Sht Lohberger kopen? Deze aanbieder werkt met allerlei installaties voor elke situatie en budget. Check bij de verkoper welke serie rijmt met uw voorkeuren. Mogelijk is dat de EVO AQUA 9 met een capaciteit (KW) van 10. Toch, misschien wilt u meer opties? Bezoek eens een showroom, om verschillende modellen te bekijken.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Geef door om wat voor huis het gaat.
  3. Wat wilt u precies bereiken (biomassaketel)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Zoek een professionele Sht Lohberger installateur.
  6. De pelletkachel wordt geleverd en geplaatst, en kan ook subsidies regelen.

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn pelletketel?

Ook geïnteresseerd in de hoogte van de subsidie voor deze pelletkachel in februari 2024? De aanbieder Sht Lohberger heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product EVO AQUA 9 met een royale subsidie van €1.400,00 aanschaffen. Daarvoor zijn er wel allerlei voorwaarden. Op www.rvo.nl bekijk je alle praktische info. Een gemiddelde pelletkachel installateur kan je hier meer over vertellen. Bekijk welke installateurs er zijn in Texel, Lingewaard en Heeze-Leende.

Zijn de Sht Lohberger pelletketels goed?

Deze pelletkachels en biomassaketels zijn van uitstekende kwaliteit. Daarom is het ook zo dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Daarbinnen vallen enkel professionele leveranciers. Vergelijk ook altijd een Sht Lohberger pelletkachel in februari 2024 met andere leveranciers. Het gaat immers om serieuze bedragen. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Sergio Leoni, Olimpia-Splendid en Euroalpi


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!