Pelletkachel kopen Interdomo

Vergelijk installateurs pelletketels Interdomo

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Interesse in een duurzame pelletkachel van de leverancier Interdomo? Via deze pagina check je handige data over de kachels van Interdomo. Een duurzame keuze, hogere CO-2 reductie, en besparen op de energierekening via de toepasbare subsidies en tegemoetkomingen. Een model dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de DomoNova PK met een capaciteit (KW) van 7,9 en een subsidiebedrag dat oploopt tot €1.400,00.

  • De pelletkachel van Interdomo is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Uw woning verwarmen op een efficiënte manier.
  • Vermindering van CO-2 uitstoot in juli 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategoriePelletkachel
MerkInterdomo
Populair modelDomoNova PK
Vermogen7,9 KW
Subsidie €1.400,00
Energiebesparing42,5%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Interdomo pelletkachel kopen?

Meteen zo’n pelletkachel van Interdomo kopen? Deze aanbieder staat bekend om een zeer divers assortiment voor verschillende type woningen. Vergelijk de modellen om te bekijken welke serie rijmt met uw woning. Dat kan zijn de DomoNova PK met een kracht (KW) van 7,9. Desondanks, misschien vraagt u meer opties? Ga gerust langs een showroom, om goed te kunnen vergelijken.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Specificeer uw woning.
  3. Wat wilt u precies bereiken (biomassaketel)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Ga voor een erkende Interdomo installateur.
  6. De monteur zal de pelletkachel installeren, en kan ook subsidies regelen.

Zit er subsidie op deze pelletketel?

Benieuwd naar het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze pelletkachel in juli 2024? Het merk Interdomo heeft diverse opties. Middels de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type DomoNova PK met een interessante subsidie van €1.400,00 laten plaatsen. In het kader daarvan stelt het RVO wel een paar richtlijnen. Op de website van het RVO kan je er alles over lezen. Een goede pelletkachel installateur weet hier vaak ook meer over. Zoek meteen een goede installateur in Groningen, Coevorden en Bergen Limburg.

Zijn deze Interdomo pelletketels beoordeeld?

Deze pelletkachels en biomassaketels hebben een goede reputatie. Mede daardoor is het zo dat ze schitteren op de lijst van het RVO. Daarbinnen vallen uitsluitend competente leveranciers. Handig, vergelijk deze Interdomo pelletkachel in juli 2024 met andere leveranciers. Het betreft namelijk een forse investering. Concurrenten zijn o.a. Heta, Ecomasa en Savvas Gekas & Son


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!