Pelletkachel kopen Green Puros

Vergelijk installateurs pelletketels Green Puros

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Zoek jij een milieuvriendelijke pelletkachel van het merk Green Puros? Middels onze vergelijker achterhaal je bruikbare info over het assortiment van Green Puros. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, hogere CO-2 reductie, en een lagere energierekening vanwege de aantrekkelijke subsidieregeling. Een model dat veel geplaatst wordt is de ST04A-10 met een vermogen (KW) van 9,3 en een aantrekkelijke subsidie van €500,00.

  • De pelletkachel van Green Puros is een duurzame investering.
  • Uw huis verwarmen op een goedkope en duurzame wijze.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in december 2023.
  • Interessante terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategoriePelletkachel
MerkGreen Puros
Populair modelST04A-10
Vermogen9,3 KW
Subsidie €500,00
Gemiddelde besparing37,5%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Green Puros pelletkachel kopen?

Gemakkelijk en snel zo’n pelletkachel van Green Puros kopen? De aanbieder heeft een perfect productaanbod voor elk budget. Probeer uit te vinden welke oplossing geschikt is voor uw type huis. Mogelijk is dat de ST04A-10 met een capaciteit van 9,3. Let op: mogelijkerwijs zoekt u meer capaciteit. Zoek eens een showroom in de buurt, om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Omschrijf de status van uw huis.
  3. Wat is het gewenste resultaat (biomassaketel)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Ga voor een erkende Green Puros installateur.
  6. De pelletkachel wordt geleverd en geplaatst, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Wat is de huidige subsidie op deze pelletketel?

Nieuwsgierig naar de huidige subsidieregeling voor een pelletkachel in december 2023? De aanbieder Green Puros heeft meerdere types waar subsidies op zit. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als ST04A-10 met een subsidie van €500,00 laten monteren. Om dit aan te kunnen vragen moet je wel voldoen aan allerlei voorschriften. Op RVO.nl tref je alle benodigde informatie. De plaatselijke pelletkachel installateur kent de regels vaak ook. Vind een erkende installateur in Utrecht, Hardinxveld-Giessendam en Pekela.

Zijn deze Green Puros pelletketels gekeurd?

Deze pelletkachels en biomassaketels zijn geliefd onder installateurs. Juist daardoor zijn ze door het RVO zijn goedgekeurd. Daarbinnen vallen unieke en gecontroleerde fabrikanten. Handig, vergelijk deze Green Puros pelletkachel in december 2023 met andere type warmtebronnen. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Concurrerende merken zijn Gallus, Daiwa en Punto Fuoco


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!