Pelletkachel kopen Gallus

Vergelijk installateurs pelletketels Gallus

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame pelletkachel van de aanbieder Gallus? Dankzij onze vergelijker lees je veelzijdige gegevens over de kachels van Gallus. Verwarmen op een verantwoorde manier, hogere CO-2 reductie, en flink minder betalen voor energie met behulp van de aantrekkelijke subsidieregeling. Een type dat populair is, is de Pauline met een capaciteit (KW) van 8,6 en een royale subsidie van €500,00.

  • De pelletkachel van Gallus is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Een lekker warm huis op een doeltreffende manier.
  • innovatieve CO-2 vermindering in december 2023.
  • Een korte terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategoriePelletkachel
MerkGallus
Populair typePauline
Vermogen8,6 KW
Subsidie €500,00
Energiebesparing37,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Gallus pelletkachel kopen?

Vandaag nog een pelletkachel van Gallus kopen? De aanbieder heeft meerdere type producten voor nieuwe en oude woningen. Informeer bij uw installateur welke oplossing past bij uw voorkeuren. Misschien kunt u aan de slag met de Pauline met een vermogen (KW) van 8,6. Echter, mogelijkerwijs vraagt u meer kracht. Ga eens langs bij een showroom, om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Beschrijf uw woning.
  3. Wat is het gewenste resultaat (biomassaketel)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Ga in zee met een erkende Gallus installateur.
  6. De installateur komt de pelletkachel plaatsen, en u begint met besparen.

Wat is de huidige subsidie op deze pelletketel?

Wil je meer weten over de subsidie december 2023 voor pelletkachels als deze? Het merk Gallus biedt interessante modellen. Middels de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type Pauline met een aantrekkelijke subsidie van €500,00 laten monteren. Om dit aan te kunnen vragen hanteren ze wel diverse reglementen. Via de website van het RVO lees je hier meer over. Een erkende pelletkachel installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Vraag direct meer info op bij een installateur in Overijssel, Gouda en Oss.

Zijn deze Gallus pelletketels wel goed?

Deze pelletkachels en biomassaketels staan goed bekend. Mede daardoor is het zo dat ze pronken op de RVO-lijst. Hierop staan unieke en professionele leveranciers. Cruciaal: vergelijk de Gallus pelletkachel in december 2023 met andere type warmtebronnen. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Freepoint, Cs-Thermos en Pro


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!