Pelletkachel kopen Daiwa

Vergelijk installateurs pelletketels Daiwa

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Interesse in een duurzame pelletkachel van het merk Daiwa? Aan de hand van de pelletkachel-vergelijker bekijk je waardevolle informatie over het aanbod van Daiwa. Een ecologisch verantwoorde keuze, innovatieve CO-2 vermindering, en ook nog eens een lagere energienota via de aantrekkelijke subsidieregeling. Een type dat populair is, is de DP 06 met een vermogen (KW) van 8,1 en een subsidiebedrag dat oploopt tot €500,00.

  • De pelletkachel van Daiwa is een uitstekende investering.
  • Een verwarmingssysteem met minder gasverbruik.
  • Vermindering van CO-2 uitstoot in april 2024.
  • Interessante terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategoriePelletkachel
MerkDaiwa
Populair modelDP 06
Vermogen8,1 KW
Subsidie €500,00
Energiebesparing25,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Daiwa pelletkachel kopen?

Gemakkelijk en snel zo’n pelletkachel van Daiwa kopen? De aanbieder hanteert verschillende soorten systemen voor elk budget. Analyseer de verschillen en check welke installatie toepasbaar is op uw energiegebruik. Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de DP 06 met een vermogen (KW) van 8,1. Advies: mogelijk wilt u meer kracht. Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Wat wilt u precies bereiken (biomassaketel)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Zoek een professionele Daiwa installateur.
  6. De pelletkachel zal z.s.m. worden geïnstalleerd, het besparen kan beginnen!

Krijg ik subsidie voor mijn pelletketel?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de huidige subsidieregeling voor een pelletkachel in april 2024? De fabrikant Daiwa biedt interessante modellen. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als DP 06 met een aantrekkelijke subsidie van €500,00 laten installeren. Hiervoor stelt het RVO wel een aantal voorwaarden. Op de website www.rvo.nl kan je daar meer over lezen. Een goede pelletkachel installateur kent de regels vaak ook. Bekijk welke installateurs er zijn in Rijswijk, Middelburg en Eemnes.

Zijn de Daiwa pelletketels goedgekeurd?

Deze pelletkachels en biomassaketels hebben een goede reputatie. Het is niet voor niets dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Hierop staan enkel en alleen gekwalificeerde leveranciers. Cruciaal: vergelijk de Daiwa pelletkachel in april 2024 met concurrerende merken. Het gaat immers om serieuze bedragen. Concurrenten zijn o.a. Cs-Thermos, Unifire en Last Calor


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!