Pelletkachel kopen Edilkamin

Vergelijk installateurs pelletketels Edilkamin

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Meer weten over een duurzame pelletkachel van Edilkamin? Geholpen door onze vergelijker vind je praktische info over het merk Edilkamin. Een investering voor de toekomst, beperkte CO-2 uitstoot, en besparen op de energierekening door gebruik te maken van de landelijke investeringssubsidie. Een uitstekend model is de Aris PLUS met een kracht (KW) van 8 en een royale subsidie van €500,00.

  • De pelletkachel van Edilkamin is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Een lekker warm huis op een doeltreffende manier.
  • Minder uitstoot van CO-2 in juli 2024.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategoriePelletkachel
MerkEdilkamin
Populair modelAris PLUS
Vermogen8 KW
Subsidie €500,00
Gemiddelde besparing30,5%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Edilkamin pelletkachel kopen?

Direct een pelletkachel van Edilkamin kopen? De aanbieder werkt met een breed scala aan oplossingen voor elke situatie en budget. Vergelijk de modellen om te bekijken welke oplossing handig is voor uw situatie. Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de Aris PLUS met een KW van 8. Desondanks, wellicht zoekt u meer mogelijkheden? Ga gerust langs een showroom, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Omschrijf uw woning.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (biomassaketel).
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Ga naar een specialistische Edilkamin installateur.
  6. De pelletkachel wordt gemonteerd, en u begint met besparen.

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze pelletketel?

Wil je meer weten over de opties voor subsidies voor pelletkachels in juli 2024? De aanbieder Edilkamin heeft een uitgebreid aanbod. Via de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type Aris PLUS met een vorstelijke subsidie van €500,00 aanschaffen. In het kader daarvan zijn er wel allerlei condities. Op RVO.nl kan je alle voorwaarden vinden. De plaatselijke pelletkachel installateur kan je hierover ook adviseren. Zoek meteen een goede installateur in Westvoorne, Alphen aan den Rijn en Zutphen.

Zijn de Edilkamin pelletketels erkend?

Deze pelletkachels en biomassaketels worden veelvuldig geplaatst. Het is niet voor niets dat ze schitteren op de lijst van het RVO. Hierop staan alleen gekwalificeerde merken. Cruciaal: vergelijk de Edilkamin pelletkachel in juli 2024 met andere modellen. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Kijk daarom ook eens naar producten van Ecomasa, Austroflamm en Nebiolo


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!