Pelletkachel kopen Austroflamm

Vergelijk installateurs pelletketels Austroflamm

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Meer weten over een duurzame pelletkachel van het merk Austroflamm? Via onze website vind je nuttige gegevens over de systemen van Austroflamm. Een ecologisch verantwoorde keuze, innovatieve CO-2 vermindering, en ook nog eens een lagere energienota met de toepasbare subsidies en tegemoetkomingen. Een veel verkocht model is de Polly met een capaciteit (KW) van 8 en een tegemoetkoming van liefst €500,00.

  • De pelletkachel van Austroflamm is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Een lekker warm huis met minder gasverbruik.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in juni 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategoriePelletkachel
MerkAustroflamm
Populair typePolly
Vermogen8 KW
Subsidie €500,00
Gemiddelde besparing18,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Austroflamm pelletkachel kopen?

Overtuigd, en direct een pelletkachel van Austroflamm kopen? Dit merk werkt met een zeer divers assortiment in verschillende prijsklassen. Vergelijk de modellen om te bekijken welke installatie relevant is voor uw situatie. Wellicht is dit de Polly met een kracht van 8. Belangrijk: mogelijkerwijs wilt u meer power. Zoek eens een showroom in de buurt, om goed te kunnen vergelijken.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Geef de status van uw woning aan.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (biomassaketel).
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Kies een geschikte Austroflamm installateur.
  6. De pelletkachel zal z.s.m. worden geïnstalleerd, het besparen kan beginnen!

Heb ik recht op subsidie bij deze pelletketel?

Ook geïnteresseerd in de huidige subsidieregeling voor een pelletkachel in juni 2024? Het merk Austroflamm biedt interessante modellen. Middels de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type Polly met een royale subsidie van €500,00 kopen. Wil je dit aanvragen? Dan stelt het RVO wel meerdere reglementen. Via RVO.nl kan je er alles over lezen. Een erkende pelletkachel installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Vind een erkende installateur in Leidschendam-Voorburg, Soest en Rijssen-Holten.

Zijn deze Austroflamm pelletketels wel goed?

Deze pelletkachels en biomassaketels zijn van uitstekende kwaliteit. Dat kan de reden zijn dat ze pronken op de RVO-lijst. Daarbinnen vallen uitsluitend erkende merken. Handig, vergelijk deze Austroflamm pelletkachel in juni 2024 met andere duurzame investeringen. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Concurrenten zijn o.a. Arco, Strebel en Jolly Mec Caminetti


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!