Pelletkachel kopen Arco

Vergelijk installateurs pelletketels Arco

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Investeren in een milieuvriendelijke pelletkachel van het merk Arco? Middels deze website ontdek je waardevolle gegevens over het aanbod van Arco. Verwarmen op een verantwoorde manier, CO-2 vriendelijk, en besparen op de energierekening dankzij de mogelijke RVO subsidie. Een uitstekend model is de Berg (Air) met een kracht (KW) van 8,1 en een aantrekkelijke subsidie van €500,00.

  • De pelletkachel van Arco is een investering met respect voor het milieu.
  • Een woning verwarmen met minder gasverbruik.
  • Forse CO-2 reductie in juli 2024.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategoriePelletkachel
MerkArco
Populair modelBerg (Air)
Vermogen8,1 KW
Subsidie €500,00
Energiebesparing17,5%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Arco pelletkachel kopen?

Direct een pelletkachel van Arco kopen? Dit merk biedt een zeer divers assortiment voor verschilende gebruikerstypes. Check bij de verkoper welk systeem handig is voor uw type huis. Misschien kunt u aan de slag met de Berg (Air) met een werkracht (KW) van 8,1. Echter, misschien bent u op zoek naar meer capaciteit. Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Omschrijf uw woning.
  3. Wat is het gewenste resultaat (biomassaketel)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Ga in zee met een erkende Arco installateur.
  6. De pelletkachel zal z.s.m. worden geïnstalleerd, het besparen kan beginnen!

Krijg ik subsidie voor mijn pelletketel?

Wil je meer weten over het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze pelletkachel in juli 2024? De fabrikant Arco heeft meerdere types waar subsidies op zit. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type Berg (Air) met een mooie subsidie van €500,00 aanschaffen. Om dit aan te kunnen vragen hanteren ze wel verscheidene voorschriften. Op www.rvo.nl kan je alle voorwaarden vinden. Een gemiddelde pelletkachel installateur kan je hierover ook adviseren. Vind een erkende installateur in Leiderdorp, Rhenen en Raalte.

Zijn de Arco pelletketels goedgekeurd?

Deze pelletkachels en biomassaketels worden veelvuldig geplaatst. Het is niet voor niets dat ze pronken op de RVO-lijst. Op deze lijst staan exclusief erkende fabrikanten. Tip: Vergelijk de Arco pelletkachel in juli 2024 met andere type warmtebronnen. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Animo, Spertherm en Janco De Jong


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!