Pelletkachel kopen 3Spark By Maxi

Vergelijk installateurs pelletketels 3Spark By Maxi

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame pelletkachel van 3Spark By Maxi? Via onze vergelijker check je uitgebreide gegevens over de kachels van 3Spark By Maxi. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, beperkte CO-2 uitstoot, en besparen op de energierekening door gebruik te maken van de duurzame subsidie-potjes. Een model dat veel geplaatst wordt is de AURA met een vermogen (KW) van 8,5 en een tegemoetkoming van liefst €500,00.

  • De pelletkachel van 3Spark By Maxi is een duurzame investering.
  • Een verwarmingssysteem op een goedkope en duurzame wijze.
  • Vermindering van CO-2 uitstoot in december 2023.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategoriePelletkachel
Merk3Spark By Maxi
Populair modelAURA
Vermogen8,5 KW
Subsidie €500,00
Energiebesparing14,5%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


3Spark By Maxi pelletkachel kopen?

Wil jij een pelletkachel van 3Spark By Maxi kopen? De aanbieder verkoopt een perfect productaanbod voor verschilende gebruikerstypes. Analyseer de verschillen en check welk model toepasbaar is op uw type huis. Misschien kunt u aan de slag met de AURA met een capaciteit (KW) van 8,5. Desondanks, wellicht wilt u meer capaciteit. Bezoek eens een showroom, om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Specificeer uw woning.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (biomassaketel)?
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Ga naar een specialistische 3Spark By Maxi installateur.
  6. De pelletkachel wordt geleverd en geplaatst, het besparen kan beginnen!

Wat is de huidige subsidie op deze pelletketel?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de hoogte van de subsidie voor deze pelletkachel in december 2023? Het merk 3Spark By Maxi heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem AURA met een royale subsidie van €500,00 bestellen. Wil je hier aanspraak op maken? Dan moet de aanvraag voldoen aan een paar reglementen. Op de website van het RVO (rvo.nl) lees je hier meer over. Een erkende pelletkachel installateur kan je hier meer over vertellen. Vraag direct meer info op bij een installateur in Korendijk, Leusden en Hengelo.

Zijn deze 3Spark By Maxi pelletketels wel goed?

Deze pelletkachels en biomassaketels zijn geliefd onder installateurs. Dit draagt bij aan het feit dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Op deze lijst staan uitsluitend doorgelichte fabrikanten. Vergelijk ook altijd een 3Spark By Maxi pelletkachel in december 2023 met andere leveranciers. Het betreft namelijk een forse investering. Populaire merken zijn Wodtke, Savvas Gekas & Son en Heta


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!