Pelletkachel kopen Puros

Vergelijk installateurs pelletketels Puros

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Interesse in een duurzame pelletkachel van de fabrikant Puros? Middels onze vergelijker achterhaal je bruikbare gegevens over het aanbod van Puros. Gebruik maken van hernieuwbare energie, beperkte CO-2 uitstoot, en besparen op de energierekening met behulp van de duurzame subsidie-potjes. Een veel verkocht model is de Nova 7 met een (kw) kracht van 6,5 en een aantrekkelijke subsidie van €500,00.

  • De pelletkachel van Puros is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Een lekker warm huis op een innovatieve manier.
  • Minder uitstoot van CO-2 in mei 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategoriePelletkachel
MerkPuros
Populair modelNova 7
Vermogen6,5 KW
Subsidie €500,00
Energiebesparing29,5%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Puros pelletkachel kopen?

Vandaag nog een pelletkachel van Puros kopen? Deze leverancier staat bekend om allerlei installaties voor verschillende type woningen. Informeer bij uw installateur welke oplossing rijmt met uw voorkeuren. Wellicht is dit de Nova 7 met een kracht van 6,5. Let op: mogelijk zoekt u meer capaciteit. Ga eens langs bij een showroom, om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Beschrijf uw woning.
  3. Wat is het gewenste resultaat (biomassaketel)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Zoek een betrouwbare Puros installateur.
  6. De installateur komt de pelletkachel plaatsen, en kan ook subsidies regelen.

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn pelletketel?

Ook geïnteresseerd in de subsidie mei 2024 voor pelletkachels als deze? Het merk Puros heeft meerdere types waar subsidies op zit. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product Nova 7 met een aantrekkelijke subsidie van €500,00 aanschaffen. Om dit bedrag te ontvangen moet de aanvraag voldoen aan een aantal voorschriften. Via RVO.nl kan je er alles over lezen. Een erkende pelletkachel installateur weet precies hoe het zit. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Hilversum, Doesburg en Deurne.

Zijn de Puros pelletketels goedgekeurd?

Deze pelletkachels en biomassaketels hebben een goede reputatie. Daarom is het ook zo dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Hieronder vallen alleen gekwalificeerde merken. Advies: vergelijk deze Puros pelletkachel in mei 2024 met andere modellen. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Punto Fuoco, Livin’ Flame en Dal Zotto


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!