Pelletkachel kopen Thermoflux

Vergelijk installateurs pelletketels Thermoflux

PELLETKACHEL VERGELIJKEN

Interesse in een duurzame pelletkachel van de aanbieder Thermoflux? Dankzij onze vergelijker check je handige details over het productaanbod van Thermoflux. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, innovatieve CO-2 vermindering, en besparen op de energierekening vanwege de mogelijke RVO subsidie. Een veel verkocht model is de Interio 20 met een (kw) capaciteit van 19,6 en een aantrekkelijke subsidie van €1.400,00.

  • De pelletkachel van Thermoflux is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Uw woning verwarmen op een effectieve manier!
  • innovatieve CO-2 vermindering in juli 2024.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategoriePelletkachel
MerkThermoflux
Populair modelInterio 20
Vermogen19,6 KW
Subsidie €1.400,00
Energiebesparing41,0%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een pelletkachel inclusief installatie u gaat kosten?


Thermoflux pelletkachel kopen?

Direct een pelletkachel van Thermoflux kopen? De aanbieder werkt met meerdere type producten voor nieuwe en oude woningen. Vergelijk de modellen om te bekijken welk systeem toepasbaar is op uw voorkeuren. Wellicht is dit de Interio 20 met een vermogen van 19,6. Let op: misschien vraagt u meer capaciteit. Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Geef door om wat voor huis het gaat.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (biomassaketel)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Ga naar een specialistische Thermoflux installateur.
  6. De pelletkachel wordt geplaatst, vergeet niet de subsidieaanvraag!

Heb ik recht op subsidie bij deze pelletketel?

Ben je benieuwd naar de hoogte van de subsidie voor deze pelletkachel in juli 2024? De aanbieder Thermoflux heeft diverse opties. Middels de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem Interio 20 met een interessante subsidie van €1.400,00 aanschaffen. Daarvoor moet de aanvraag voldoen aan een paar regels. Op de website van het RVO (rvo.nl) kan je daar meer over lezen. Een lokale pelletkachel installateur kan je hierover ook adviseren. Vraag direct meer info op bij een installateur in Zandvoort, Nunspeet en Moerdijk.

Zijn deze Thermoflux pelletketels goedgekeurd?

Deze pelletkachels en biomassaketels zijn van uitstekende kwaliteit. Dat is natuurlijk de reden dat de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. Daarbij horen alleen gekwalificeerde merken. Belangrijk: vergelijk een Thermoflux pelletkachel in juli 2024 met andere duurzame investeringen. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Populaire merken zijn Termomont, Pro en Gallus


Een kachel of ketel laten plaatsen?

Stel direct uw installatie met boiler voor tapwater samen!